Cântăreaţa de muzică country Lynn Anderson a murit la vârsta de 67 de ani

Saturday, 01 August 2015, 13:39 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Cântăreaţa de muzică country Lynn Anderson, cunoscută pentru interpretarea piesei "(I Never Promised You a) Rose Garden", premiată cu Grammy în 1971, a murit joi, la vârsta de 67 de ani, într-un spital din Nashville, SUA, potrivit purtătorului său de cuvânt, citat de Reuters.

Lynn Anderson, care se întorsese recent dintr-o călătorie în Italia, a fost internată joi la Centrul medical al Universităţii Vanderbilt, pentru a i se trata o pneumonie, însă, în aceeaşi zi, a suferit un atac de cord, a anunţat Mark Logsdon, potrivit mediafax.ro.

"Lynn înfloreşte acum în grădina de trandafiri a lui Dumnezeu. Îi vom simţi lipsa şi ne-o vom aminti cu drag", a spus cântăreaţa de muzică country Dolly Parton.

Născută în Grand Forks, statul North Dakota, Lynn Anderson a crescut în California, unde şi-a început cariera muzicală şi a devenit campioană mondială la echitaţie.

Primele piese de succes ale lui Anderson, "Ride, Ride, Ride" şi "If I Kiss You (Will You Go Away)", lansate în anii 1960, au fost compuse de mama acesteia, Liz, fiind urmate de cântece ca "Promises, Promises" şi "That's a No No".


Citeste totul despre:


Adaugă părerea ta
Alte articole din: CULTURĂ