Coronavirus - România: 182854 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Decizie de ultima oră: Piedone NU mai poate candida la Primăria Sectorului 4

Wednesday, 27 April 2016, 10:04 Sursă: REALITATEA.NET

UPDATE 18:09 Cristian Popescu-Piedona nu mai poate candida la funcţia de primar, a decis Judecătoria Sectorului 4, informează Realitatea TV. Fostul edil are 24 de ore la dispoziţie pentru a contesta hotărârea.

Judecătorii analizează contestațiile lui Adrian Golu, tatăl lui Tudor Golu — victimă a incendiului din Colectiv, Eleonora Arjoca, Iancu Eugen Cătălin, Alexandru Constantin Corcău și avocatul Gheorghe Piperea, scrie Agerpres.

Contestațiile vin după ce Piedone și-a depus din nou candidatura, de data aceasta din partea Partidului Puterii Umaniste și nu ca independent, după ce primise o decizie nefavorabilă în instanță.

Pe 19 aprilie, Tribunalul București a admis o contestație a avocatului Gheorghe Piperea și a decis definitiv că Piedone nu mai poate candida pentru un nou mandat, deoarece aproape jumătate din lista depusă la BEC cu 5.076 de susținători conținea nereguli, respectiv faptul că nu erau completate toate rubricile privind sectorul în care susținătorii își au domiciliul sau reședința, vârsta sau cetățenia acestora.

În aceste condiții, Piedone a demarat o nouă campanie pentru strângerea de semnături și a prezentat sâmbătă Biroului Electoral sector 4 liste cu aproape 5.600 de semnături.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL