Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Când va decide CSM soarta judecătoarei Dana Gîrbovan?

Friday, 30 August 2019, 15:35 Sursă: REALITATEA.NET

Secția pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) are pe ordinea de zi a ședinței de marți, 3 septembrie, cererea de renunțare la demisia din magistratură a Danei Gîrbovan.

Potrivit ordinii de zi a ședinței din 3 septembrie, Secţia pentru judecători din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) va lua în discuţie "renunţarea la cererea de eliberare din funcţie, prin demisie, a doamnei Dana Cristina Gîrbovan, judecător la Curtea de Apel Cluj", transmite Mediafax.

Dana Girbovan a anunțat, miercuri, după ce președintele Klaus Iohannis a anunțat că a decis respingerea numirii acesteia în funcția de ministru al Justiției, că își va retrage demisia din magistratură. „În noul context, aceasta nu mai este necesară, motiv pentru care îmi voi retrage demisia depusă și voi cere Secției pentru judecători a CSM să ia act de acest fapt”, a mai scris Gîrbovan pe Facebook.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, miercuri, că respinge integral remanierea propusă de premierul Viorica Dăncilă, precizând că propunerile pe care le-a primit sunt inacceptabile.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL