Coronavirus - România: 31381 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Când se pun, de fapt, cadourile de Moş Nicolae în ghetuţe. Greşeala făcută de mulţi an de an

Tuesday, 05 December 2017, 16:16 Sursă: REALITATEA.NET

Moş Nicolae 2017. Povestea lui Moş Nicolae: Se spune că Moş Nicolae, în noaptea de 5 spre 6 decembrie, vine la geamuri, vede copiii care dorm şi dacă sunt cuminţi, le lasă dulciuri şi alte daruri în ghetuţe. Însă, tot el este acela care-i pedepseşte cu o nuieluşă pe cei leneşi şi neascultători. Moş Nicolae nu se arată niciodată, iar povestea darurilor aduse pe furiş copiilor în această noapte a început acum foarte mult timp. Este un personaj real din hagiografia creştină, sărbătorit în calendarul bizantin, dar şi în cel latin, luteran sau anglican, în data de 6 decembrie. În calendarul ortodox în această dată este prăznuit Sfântul Ierarh Nicolae, făcătorul de minuni.

Sf. Nicolae, tradiţii şi obiceiuri. Ce cadouri să NU faci niciodată. Aduc ghinion!

Mos Nicolae. Se spune că Moş Nicolae, în noaptea de 5 spre 6 decembrie, vine la geamuri, vede copiii care dorm şi dacă sunt cuminţi, le lasă dulciuri şi alte daruri în ghetuţe. Însă, tot el este acela care-i pedepseşte cu o nuieluşă pe cei leneşi şi neascultători.

Moş Nicolae 2017. Tradiţii şi obiceiuri: Când şi de ce se pun cadourile în ghete de Sf. Nicolae

Moş Nicolae nu se arată niciodată, iar povestea darurilor aduse pe furiş copiilor în această noapte a început acum foarte mult timp. Este un personaj real din hagiografia creştină, sărbătorit în calendarul bizantin, dar şi în cel latin, luteran sau anglican, în data de 6 decembrie. În calendarul ortodox în această dată este prăznuit Sfântul Ierarh Nicolae, făcătorul de minuni.

Cel mai cumpărat cadou de Moş Nicolae

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL