Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Când beciul s-a surpat, a descoperit un secret teribil! "Poţi săpa mai adânc?" Groaznic ce a găsit

Friday, 26 July 2019, 20:10 Sursă: REALITATEA.NET

După moartea mamei şi a fratelui său, Alexandra a aflat, cu stupoare, că tatăl său nu vrea să mai locuiască în casa aceea. Astfel, tânăra a trebuit să se îngrijească de moştenire. După mici reparaţii necesare odată cu trecerea timpului, a decis să închirieze casa. Chiriaşii, însă, au vrut să facă o serie de modificări la subsol. Din acel moment, lucrurile au început să capete o turnură neaşteptată.

Când au săpat, nu mică le-a fost mirarea să constate că ţevile ruginite duceau undeva...

Atunci, Alexandra şi-a amintit de vecinii ei din copilărie - un doctor şi soţia sa. "Îmi aduc aminte cum soţia domnului doctor îi tot spunea tatălui meu 'Sub beciul tău este un alt beci...' Dar tata credea că era nebună. Vorbele ei mi-au bântuit copilăria şi, iată, tocmai acum îmi vin în minte", spune Alexandra.

Zile la rând, Alexandra a căutat pe internet detalii despre casa sa... Orice indiciu o făcea să tresară. Într-o zi, a dat peste un articol despre căile ferate.

"Am găsit un articol în care se vorbea despre o casă care se afla la 5 minute de casa mea şi despre care proprietarii spuneau că ar conduce spre un sistem subteran de căi ferate", a spus femeia.

Aşa că într-o bună zi s-a dus la muncitorii care-i consolidau casa şi i-a întrebat: "Puteţi săpa mai mult?"

Într-o zi, a primit un telefon. Suspiciunile i-au fost confirmate. "Casa dvs. este construită pe un tunel de origine necunoscută încă", i-a spus unul dintre muncitori.

Potrivit Alexandrei, ar fi vorba despre o întreagă reţea de tuneluri construite undeva în secolul XIX, prin care sclavii fugeau spre libertate.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL