Coronavirus - România: 68046 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Calmează tusea cu acest suc-minune!

Tuesday, 08 December 2015, 12:35 Sursă: REALITATEA.NET

Ameliorează simptomele răcelii

Mai multe studii arată că sucul de ananas poate suprima tusea de cinci ori mai eficient decât siropul de tuse. Aceste fructe conțin bromelaină, o enzimă digestivă, ce are proprietăți anti-inflamatorii și luptă împotriva infecțiilor și ucide bacteriile.

Bromelaina este adesea comercializată ca un antiinflamator natural pentru diverse boli, cum este artrita. Medicii germani o recomandă pentru tratamentul inflamațiilor și umflarea nasului și a sinusurilor cauzate de intervenții chirurgicale.

Totodată, în cazul unei tuse persistente, sucul de ananas poate restabili sănătatea organismului în mod natural. E la fel de eficient ca și siropul de tuse, dar mai puțin costisitor, nu conține substanțe chimice toxice și are substanțele necesare care ajută în lupta cu răceala.

Dar lista beneficiilor acestui sus nu se opresc aici. Calmează durerea în gât și ajută organismul să elimine secrețiile nazale cu ușurință. Mucusul gros și persistent din plămâni sau sinusuri poate provoca accese aparent fără sfârșit de tuse, stranut și infecții dureroase.

Află cum se prepară acest suc-minune AICI.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL