Schimbare fără precedent în calendarul şcolar. Când se închid şcolile şi grădiniţele

Tuesday, 18 September 2018, 19:21 Sursă: REALITATEA.NET

Calendarul anului şcolar 2019/2020 în Capitală va fi modificat, astfel încât şcolile să se închidă înainte de startul Campionatului European din 2020, competiţie la care Bucureştiul va organiza patru meciuri, a declarat fostul internaţional Gheorghe Popescu, consilier onorific al premierului, transmite News.ro.

"Se încearcă... Copiii de grădiniţă şi şcolile primare să ia vacanţă, în acea perioadă. Trebuie devansată cu o săptămână terminarea şcolii. Este foarte important să se ia această hotărâre, şi se ia la nivelul Capitalei, pentru ca atunci când se joacă primul meci să nu mai fie şcoli. Este o măsură care se va lua pentru a fluidiza traficul în Capitală. Asta e o măsură care se va lua pentru şcolile primare şi grădiniţe, să-şi înceteze activitatea... Să înceaptă cu o săptămână mai devreme. Se vor lua măsuri din toate părţile pe perioada celor două săptămâni (n.r. - perioada în care vor fi meciuri la Bucureşti)", a declarat Gică Popescu, la Digi Sport.
 
România va găzdui patru partide cu ocazia EURO 2020 (n.r. pe Arena Națională), trei meciuri din faza grupelor și o dispută din optimi.

Citeste totul despre:


Adaugă părerea ta
Alte articole din: EDUCAŢIE