Coronavirus - România: 68046 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Black Friday 2015. eMAG vinde online, Elefant și evoMAG la fel! Live

Friday, 20 November 2015, 01:42 Sursă: REALITATEA.NET

Black Friday 2016 eMAG - LIVE UPDATE fiecare miscare a magazinelor online. Au aparut primele oferte 

Black Friday 2015. Reducerile de Vinerea Neagră, minut cu minut:

Ora 8: eMAG a început ofertele de Black Friday 2015. Oferta completă, AICI

Black Friday - Surpriza mare de la eMAG! Astazi au anuntat ce produse vor avea reduceri

ora 4: campaniile ElefantevoMAGClickShop sunt în plină desfășurare și înregistrează vânzări masive de Black Friday 2015. Există produse cu stoc epuizat, încă de pe acum. eMAG așteaptă dimineața pentru a da drumul ofertelor. 

01:15. eMAG a trimis o selecție de reduceri de Black Friday 2015 printr-un newsletter. Am ales cele mai bune oferte și am scris acest articol: 

Black Friday 2015. 20 de reduceri eMAG care merită banii

23:40: Catalogul cu mari reduceri eMAG de Black Friday 2015 este publicat pe internet. iPhone 6 la 1999 de lei este una dintre cele mai râvnite reduceri. Toate detaliile, AICI

Black Friday 2016 eMAG. Catalogul surprizelor. Tot ce este nou anul acesta

23:00 Black Friday 2015 la Germanos și ClickShop, magazine ale Telekom România. Elefant a început, dar are probleme, iar evoMAG așteaptă ora 00. eMAG începe în zori, dar promite să anunțe marile reduceri printr-un newsletter, în această seară. 

21:55 Ți-am pregătit o surpriză. O pagină de la noi din site în care am organizat magazinele cu reduceri de Black Friday 2015 pe categorii: Electronice, Electrocasnice, Fashion, Ceasuri, Turism, Casa și Grădină și așa mai departe. Vizitează această pagină AICI și alege magazinul preferat de Black Friday. 

21:30. Mai este jumătate de oră până când marele concurent al eMAG, Elefant, începe campania de Black Friday. Ofertele Elefant sunt AICI. Următorul mare magazin care dă drumul la oferte este evoMAG. realitatea.net a scris despre teribila concurență online de Black Friday, în România, în articolul de mai jos: 

Black Friday 2015. eMAG și 5 magazine care îi amenință supremația

Black Friday 2015 începe la ore diferite în marile magazine online din România. eMAG va începe, mai mult ca sigur, Black Friday în zori, în timp ce evoMAG va da drumul reducerilor la miezul nopții de joi spre vineri. Elefant începe chiar mai devreme. Circa 1000 de magazine fac Black Friday în 2015, potrivit unor estimări.

Black Friday 2015 este o zi în care românii cumpără milioane de produse, eMAG fiind liderul detașat la vânzări. Totuși, Elefant și evoMAG sunt alte două magazine care acordă prioritate cumpărătorilor online. Însă, cum găsim prețul cel mai mic? Încercăm să lămurim această dilemă, mai jos.

eMAG Black Friday 2016 - Catalogul complet al reducerilor. Iata surprizele de anul asta

Black Friday 2015 - Noutăți despre reducerile online, din sute de magazine - Live

UPDATE: În seara dinainte de Black Friday 2015, realitatea.net îți prezintă cele mai interesante noutăți despre ziua cumpărăturilor online. Vei afla cele mai noi știri despre Black Friday la eMAG și în marile magazine online concurente. Vom prezenta și oferte din magazine de nișă, cum sunt cele de fashion, cărți, mobila sau ceasuri. 

Elefant va începe Black Friday 2015 joi, 19 noiembrie, la ora 22. Așadar, mai sunt doar câteva ore până la startul reducerilor pe acest magazin online, a cărui ofertă poate fi consultată AICI. Așteptăm ca eMAG să trimită un newsletter tot la orele serii, poate chiar înainte de 22. 

Ora 15: Telefoanele vor fi cele mai vândute produse de Black Friday 2015. Oferta eMAG va fi concurată serios de cea de la QuickMobile. Și UTOK pregătește o campanie impresionantă de Black Friday.  Recomandăm fanilor telefoanelor să urmărească și reducerile ClickShop și MarketOnline.

Ora 13: eMAG va trimite încă din seara aceasta un newsletter cu cele mai tari oferte de Black Friday 2015. Aflăm mai multe detalii AICI.  

Ora 11: Puteți consulta o listă cu magazinele participante la Black Friday 2015 AICI. Majoritatea încep reducerile, ca și eMAG și evoMAG, pe 20 noiembrie. 

ora 10: Elefant a anunţat că va începe Black Friday 2015 chiar de joi, 19 noiembrie, de la ora 22. eMAG nu a anunțat oficial ora de start, iar evoMAG începe în această noapte, la ora 00. 

Rămânem cu ochii și pe alte magazine online, ca MarketOnline, ClickShop sau Quickmobile, alți concurenți ai eMAG cu mari reduceri de Black Friday. Vă recomandăm și Interlink, un magazin cu mari reduceri la laptopuri, imprimante și sisteme PC. 

Mai întâi, vă invităm pe siteurile magazinelor care duc marele duel online de Black Friday 2015. Consultați informațiile oferite de eMAG, Elefant și evoMAG:

Black Friday 2015. Calea sigură de a alege ce-i mai bun, din fiecare magazin

Trucul pe care ți-l recomandăm este unul destul de simplu. Toate cele trei magazine oferă utilizatorilor posibilitatea de a alcătui liste cu produse favorite. Așadar, cel târziu cu o zi înainte de Black Friday 2015 puteți întocmi o listă cu produsele pe care le-ați vrea la preț redus de Black Friday. Încercați să căutați produse care sunt în oferta celor trei mari magazine online și puneți-le pe cele trei liste de favorite, indiferent de prețul afișat de magazin înainte de Black Friday.

În ziua de 20 noiembrie, deschideți cele trei liste de produse favorite în trei taburi alăturate și comparați prețurile. Astfel, veți putea alege ușor cel mai mic preț și, cel mai important, veți putea comanda produsele dorite.

  • Poți crea lista cu produse dorite de Black Friday 2015 de pe eMAG, AICI.
  • Utilizatorii Elefant își pot crea lista produselor pe care le țintesc de Black Friday 2015 AICI
  • Și cumpărătorii evoMAG pot face același lucru AICI

Reamintim că Black Friday 2015 are loc în 20 noiembrie 2015. eMAG va păstra probabil tradiția de anii trecuți și va începe Black Friday dis de dimineață (orele 6-7, cel mai probabil; magazinul păstrează mereu secretul asupra orei de start), în timp ce Elefant și evoMAG vor începe reducerile încă de la ora 00, noaptea de joi spre vineri.

Black Friday 2015 la eMAG. 4 sfaturi utile pentru cumpărători

Black Friday 2015 debutează la eMAG în zorii zilei de 20 noiembrie. Mai jos, vă prezentăm o serie de sfaturi pe care le dăm cumpărătorilor eMAG pe baza experienței de anii trecuți, când realitatea.net a relatat pe larg desfășurarea Black Friday.

Întreaga ofertă eMAG va fi disponibilă AICI

1. Pentru a prinde cele mai bune promoții trebuie să te miști repede pe siteul eMAG. De aceea, îți recomandăm să îți pui, în zilele dinainte de Black Friday, produsele dorite în Wishlist-uri (liste de dorințe). Când te vei loga de Black Friday pe eMAG, poți păstra în wishlist produsele ale căror prețuri îți convin și poți elimina rapid ofertele pe care nu le consideri atractive.

Poți crea liste de produse pe care ți le dorești AICI

2. Pune-ți ceasul să sune! Vestea proastă pentru cei care stau noaptea până târziu la calculator este că eMAG nu obișnuiește să înceapă Black Friday la ora 00. Din experiența anilor trecuți, ne așteptăm ca Black Friday 2015 să înceapă la eMAG în zorii zilei de vineri, 20 noiembrie. Noi credem că va începe undeva în jurul orei 7 dimineața, însă ar fi bine să verifici siteul încă de la 6.

3. În 2014, eMAG a vândut 500.000 de produse de Black Friday. În primele patru minute de la publicarea ofertelor pe site, clienții au cumpărat câte 100 de produse pe secundă. De la an la an, eMAG și-a îmbunătățit serverele. Totuși, aglomerația poate cauza mici întârzieri de încărcare a paginii sau chiar erori. Rămâi însă calm. De regulă, toți cei care accesează siteul în prima jumătate de oră de la publicare ofertelor, prind și reducerile record. De Black Friday 2015, eMAG se așteaptă să vândă 650.000 de produse.

4. Nu ai prins ce îți place? Nu te gândi că Black Friday 2015 este singura ocazie pentru a cumpăra produsul preferat la reducere. O altă ocazie fantastică este chiar în luna decembrie, când eMAG sărbătorește ziua magazinului. Din experiența anului trecut, îți putem spune că reducerile de Ziua eMAG (10 decembrie) sunt la fel de tentante precum cele de Black Friday.

Toată oferta eMAG poate fi consultată AICI

Black Friday este un eveniment de shopping care are loc an de an, în luna noiembrie. eMAG organizează Black Friday 2015 în data de 20 noiembrie. Alte sute de magazine din România au oferte de Black Friday în acea zi. Descoperiți o listă mai largă de magazine cu oferte de Black Friday AICI

Black Friday 2015 - ce au anunțat eMAG, evoMAG și Elefant

eMAG este la al cincilea Black Friday, iar pentru 2015 și-a propus să vândă 650.000 de produse. O misiune realizabilă, având în vedere că anul trecut a reușit să vândă circa 500.000. eMAG se așteaptă la un interes uriaș pentru telefoane mobile, televizoare, laptopuri, electrocasnice mari, dar și pentru parfumuri, anvelope auto și produse pentru casă și grădină (de la mobilier, la scule și unelte).

Elefant a început ca magazin de cărți, dar a devenit de-a lungul anilor un mall online în care găsește cam de toate. Black Friday 2015 este o încercare uriașă pentru Elefant, proprietarii magazinului mizând puternic pe capitole la care consideră că sunt mai buni decât eMAG: cărțile, desigur, parfumurile, ceasurile și moda (produse de îmbrăcăminte și încălțăminte). Elefant începe Black Friday vineri, 20 noiembrie, ora 00. Ofertele țin, atenție, 3 zile. În cazul eMAG, Black Friday se limitează exclusiv la data de 20 noiembrie.

Și evoMAG a pornit la drum ca eMAG și Elefant, ca "afacere de apartament". Totuși, creșterea de la an la an a fost impresionantă, iar magazinul este acum o destinație preferată a cumpărătorilor online de Black Friday. În 2015, evoMAG include în ofertă 40.000 de produse. Magazinul a anunțat deja că va începe Black Friday 2015 la ora 00, cu reduceri de până la 50% la telefoane mobile și 70% la electrocasnice și produse de îngrijire personală. evoMAG a anunțat și produsele cu reducere spectaculoasă, printre care se numără laptopurile cu prețuri de la 499 lei și SSD-urile cu prețuri ce pornesc de la 99 lei.

realitatea.net te ține la curent cu ultimele știri despre Black Friday 2015. Vom analiza ofertele eMAG, evoMAG și Elefant, dar și cele ale unor alte magazine interesante din onlineul românesc. Să aveți un Black Friday norocos!

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL