Coronavirus - România: 66631 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Black Friday 2015. eMAG aduce promoții noi, după epuizările de stoc.

Friday, 20 November 2015, 13:19 Sursă: REALITATEA.NET

Ora 14: Multe dintre cele mai interesante oferte s-au epuizat la eMAG de Black Friday chiar din primul moment. Iulian Stanciu, CEO eMAG: “La final o veste buna, in orele urmatoare se adauga promotii noi in oferta de Black Friday eMAG.”

Black Friday - Surpriza mare de la eMAG! Astazi au anuntat ce produse vor avea reduceri

Ora 12: O statistică de la eMAG, după 2 ore de Black Friday 2015 pe acest magazin. 

Cele mai căutate produse la Black Friday 2015, epuizate în primele 30 de secunde:

  • Apple iPhone 6, 16GB, Silver – 300 bucăți
  • Microsoft Xbox ONE 500 GB Xbox – 200 bucăți
  • SSD Kingston V300 2.5″, 120GB, SATA 3 – 200 bucăți

Ora 8:25 eMAG a început ofertele de Black Friday 2015. Oferta completă, AICI

ora 4: campaniile ElefantevoMAGClickShop sunt în plină desfășurare și înregistrează vânzări masive de Black Friday 2015. Există produse cu stoc epuizat, încă de pe acum. eMAG așteaptă dimineața pentru a da drumul ofertelor. 

Mișcare puternică și pe piața de fashion, unde Black Friday 2015 vine cu reduceri aproape ireale la magazine ca DeClubDepoChic sau Kurtmann. O listă de magazine de fashion care participă la Black Friday găsiți AICI.  

01:15. eMAG a trimis o selecție de reduceri de Black Friday 2015 printr-un newsletter. Am ales cele mai bune oferte și am scris acest articol: 

Black Friday 2015. 20 de reduceri eMAG care merită banii

23:40: Catalogul cu mari reduceri eMAG de Black Friday 2015 este publicat pe internet. iPhone 6 la 1999 de lei este una dintre cele mai râvnite reduceri. Toate detaliile, AICI

UPDATE: Black Friday spectaculos la ClickShop. Reduceri foarte mari oferite în această noapte.

Mai jos, vă arătăm siteurile magazinelor care duc marele duel online de Black Friday 2015. Consultați informațiile oferite de eMAG, Elefant și evoMAG:

realitatea.net te ajută să faci cumpărături de Black Friday în acest an. Am organizat magazinele cu reduceri de Black Friday 2015 pe categorii: Electronice, Electrocasnice, Fashion, Ceasuri, Turism, Casa și Grădină și așa mai departe. Vizitează această pagină AICI și alege magazinul preferat de Black Friday. 

Black Friday 2015. eMAG are 5 ediții la activ

Black Friday 2015 a fost adus în România de eMAG, în urmă cu 5 ani. Fenomenul a prins de minune în România, marile magazinele online care organizează Black Friday înmulțindu-se de la an la an. 

eMAG a făcut primul Black Friday în 2011. Deloc întâmplător, în 2012, fondul de investiții Sud Africa Naspers a achiziționat 70 la sută din acțiunile eMAG. Fondatorii afacerii, Radu Apostolescu, Dan Teodosescu şi Bogdan Vlad, s-au retras, treptat, din acționariat. A urmat extinderea eMAG peste hotare, în țări ca Bulgaria și Ungaria. 

În prezent, eMAG este lider de piață în vânzările online în domeniul IT. Dacă sunteți în căutarea unui calculator, laptop, tabletă, smartphone sau accesorii pentru acestea, cele mai bune șanse pe care le aveți la mega reduceri de Black Friday sunt AICI.

În prezent, eMAG are operațiuni și în Bulgaria şi Ungaria. La sud de Dunăre, magazinul a devenit rapid lider de piață, având o cotă de 70% din piaţa vânzărilor online. Situația companiei nu este la fel de bună și în Ungaria, unde cota de piață a ajuns la doar 10%.

Anul trecut, eMAG a ajuns la un trafic de 4 milioane de vizite pe lună şi a deschis 10 magazine, în Bucureşti, Cluj Napoca, Iaşi, Ploieşti, Craiova, Brașov, Oradea, Galaţi, Timişoara şi Constanţa. În prezent, 1200 de angajați eMAG vor participa la mulțumirea clienților de Black Friday 2015. 

Black Friday 2015. Cine luptă cu eMAG

Elefant a anunţat că va începe Black Friday 2015 chiar de joi, 19 noiembrie, de la ora 22. evoMAG începe în această noapte, la ora 00. 

Merită atenție și alte magazine online, ca MarketOnlineClickShop sau Quickmobile, alți concurenți ai eMAG cu mari reduceri de Black Friday. 

Black Friday 2015 nu se rezumă însă la aceste magazine. Găsiți o listă cu 300 de magazine online participante AICI

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL