Bilanț 6 iunie. Doar 15.000 de români s-au vaccinat anti-COVID-19 în ultimele 24 de ore cu prima doză - CE reacții adverse au avut

Bilanț 6 iunie. Doar 15.000 de români s-au vaccinat anti-COVID-19 în ultimele 24 de ore - CÂTE reacții adverse au avut
Bilanț 6 iunie. Doar 15.000 de români s-au vaccinat anti-COVID-19 în ultimele 24 de ore - CÂTE reacții adverse au avut

Ritmul de vaccinare rămâne scăzut în România, până duminică fiind înregistrați 4,4 milioane de oameni cărora li s-a administrat serul împotriva COVID-19. Doar 15.000 de persoane au fost vaccinate cu prima doză în ultimele 24 de ore. Au fost vaccinate, în total, 58.102 mii de persoane, majoritatea cu doza de rapel. 

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Marea iubire a lui Mircea Diaconu, o fată de Bacău cu ”Buletin de București”: ”Dacă ți-aș zice să ne căsătorim?”

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Margherita de la Clejani i-a lăsat pe toți mască cu ultima apariție! „Niciodată să nu spui niciodată!”

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

PSD obține mai multe voturi decât USR în Câmpulung, orașul condus de primărița Elena Lasconi

Articol partener

PUTEREA.RO

Monaco își mărește teritoriul cu 6 hectare: un nou cartier de lux construit pe mare

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Biblioteca Metropolitană București găzduiește expoziția foto-documentară „Bucureștii ultimelor decenii de regim comunist. Diplomație, Cenzură și Control”,

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

Google a dezvoltat o inteligenţă artificială extrem de fiabilă care poate să prezică vremea pentru o perioadă de 15 zile

Actual

Autoturismul a fost complet distrus (foto: EBihoreanul)
Momente de panică la Oradea. Un taxi a fost cuprins de flăcări și s-a făcut scrum chiar în fața gării - VIDEO
Momente de panică în fața gării din Oradea, după ce un taxi parcat a fost mistuit de flăcări.Imaginile surprinse la fața locului de martori arată că flăcările puternice au cuprins întregul autoturism.

Vladimir Ionaș susține că toate calculele trebuie refăcute
Sociologul Vladimir Ionaș, verdict pentru alegerile prezidențiale. Ce calități trebuie să aibă candidatul coaliției de guvernământ?
Sociologul Vladimir Ionaș susține că misiunea coaliției de guvernare de a găsi un candidat unic la alegerile prezidențiale este extrem de dificilă, în actualul context politic. Într-o intervenție a Realitatea Plus, Ionaș a enumerat două calități esențiale pe care trebuie să le aibă un astfel de candidat.

Cristian Pîrvulescu, politolog
Analistul politic Cristian Pîrvulescu nu crede în eficiența unui candidat unic al Coaliției: Oferi extremei drepte un CADOU
Analistul politic Cristian Pîrvulescu aruncă bomba. Candidatul comun al Coaliției ar fi cea mai mare greșeală și un cadou pentru extremiști, iar strategia ca fiecare partid să vină cu propriul candidat puternic în competiție ar fi mult mai eficientă. 

MAE, prima reacție în cazul reţinerii unui cetățean român pe teritoriul autoproclamatei republici Abkhaze
MAE, prima reacție în cazul reţinerii unui cetățean român pe teritoriul autoproclamatei republici Abkhaze
Ministerul Afacerilor Externe a transmis, sâmbătă, că s-a autosesizat ca urmare a unor informaţii cu privire la reţinerea, pe teritoriul autoproclamatei republici Abkhaze, teritoriu georgian ocupat temporar de Federaţia Rusă, a unui cetăţean român.

Social

Măsura ar urma să fie anunțată la finalul săptămânii viitoare (Foto/Profimedia)
Primăria Capitalei discută despre gratuitatea parcării pentru autoturismele hibride. Ce SCHIMBARE este luată în calcul?
Primăria Capitalei propune urmează să discute, săptămâna viitoare, un proiect de hotărâre privind gratuitatea parcării pentru autoturismele hibride în parcările de utilitate generală.

Fost ofițer SRI, mărturii explozive despre trecutul lui Cătălin Tolontan. Foto: arhivă
Fost ofițer SRI, mărturii explozive despre trecutul lui Cătălin Tolontan
Mărturii explozive la Realitatea Plus. Fostul ofițer SRI Daniel Florea povestește în exclusivitate despre tatăl lui Cătălin Tolontan. Florea spune că ar fi lucrat în paralel în ministerul de interne și cu securitatea și ar fi apelat la relații să își ajute fiul să obțină funcții importante. 

Foto arhivă
Incendiu de proporții la o fabrică din Câmpina. Șase angajați au reușit să fugă din calea flăcărilor
Incendiu în municipiul Câmpina, la o fabrică de utilaje pe pentru construcții. Șase persoane aflate în imobil s-au autoevacuat, transmite ISU Prahova. 

Scandal în Alba: șase bărbați au fost reținuți, după ce s-au batut ca-n filme într-un bar
Scandal în Alba: șase bărbați au fost reținuți, după ce s-au batut ca-n filme într-un bar
Șase bărbați cu vârste între 20 și 31 de ani, din localitățile Ighiu și Crăciunelu de Jos, județul Alba, au fost reținuți după ce au provocat un scandal într-un bar din Ighiu, lovindu-se reciproc și distrugând mai multe bunuri.

Sănătate

Descoperirea revoluționară a anului 2024. Acest medicament salvează milioane de VIEȚI
Descoperirea revoluționară a anului 2024. Acest medicament salvează milioane de VIEȚI
Un medicament inovator, Lenacapavir, a fost desemnat cea mai importantă descoperire științifică din 2024 de către revista Science.

Val de epidemii de GRIPĂ în țară. Spitalele nu mai fac față
Val de epidemii de GRIPĂ în țară. Spitalele nu mai fac față
Valul de infecții respiratorii a luat cu asalt spitalele din țară. În județul Mehedinți, în ultima săptămână, aproape 1.600 de persoane au ajuns la camera de gardă după ce au suferit complicații în urma răcelilor netratate corespunzător. Potrivit medicilor, cele mai vulnerabile persoane sunt copiii și vârstnicii, însă viroza afectează în egală măsură și adulții. 

Cum să previi dezechilibrul florei intestinale (P)
Cum să previi dezechilibrul florei intestinale (P)
Flora intestinală joacă un rol esențial în menținerea sănătății generale. Un echilibru adecvat al bacteriilor din intestin susține digestia, întărește sistemul imunitar și ajută la prevenirea inflamațiilor. Totuși, acest echilibru poate fi ușor perturbat de factori precum dieta nesănătoasă, stresul, antibioticele sau sedentarismul. În continuare, vom explora cum să previi dezechilibrul florei intestinale prin alimentație, reducerea stresului și utilizarea probioticelor. 

Cât de sănătoasă este carnea de porc. Ce spun specialiștii. Beneficii și riscuri la care te expui când consumi acest aliment
Cât de sănătoasă este carnea de porc. Ce spun specialiștii. Beneficii și riscuri la care te expui când consumi acest aliment
Cât de sănătoasă este carnea de porc. Ce spun specialiștii. Beneficii și riscuri ale acestui aliment. Tot ce trebuie să știi, dacă îți place acest tip de carne.

Ultimele stiri

Mijlocul lunii cadourilor este o perioadă benefică
Horoscop 15 decembrie 2024. Zodiile care au parte de vești bune în această zi
Ziua de 15 decembrie se poate dovedi una norocoasă pentru mai multe zodii. 

Castelul Huniazilor va fi închis după Crăciun
Unul dintre cele mai vizitate obiective turistice din România va avea program redus în perioada Sărbătorilor de Iarnă
Castelul Corvinilor din Hunedoara, unul dintre cele mai vizitate obiective turistice din România, va avea un program redus pe întreaga durată a sărbătorilor de iarnă.

Jumări de porc REŢETĂ. Aşa se fac cele mai bune jumări de Crăciun
Rețeta strămoșească pentru cele mai bune JUMĂRI. Îngredientul care le face moi și suculente
Jumările reprezintă unul dintre deliciile culinare tradiționale care nu trebuie să lipsească de pe masa sărbătorilor de iarnă. Pe măsură ce tradițiile culinare se estompează, tot mai mulți români caută secretele bunicilor pentru a prepara cele mai bune jumări.

Se pot observa până la 100 de stele căzătoare pe oră
Cea mai impresionantă ploaie de stele a anului, vizibilă pe cer în weekend, cu ochiul liber
Geminidele 2024 se numără printre cele mai impresionante ploi de stele ale acestui an, iar apogeul este atins chiar în seara zilei de 14 decembrie. Fenomenul astrologic poate fi văzut cu ochiul liber, evident dacă cerul este senin.

Vezi emisiunile Realitatea Plus