Alegeri locale 2020 Vezi rezultatele parțiale

Beatrice Mahler, avertisment îngrijorător: ”În realitate, sunt mult mai multe cazuri de COVID-19 decât cele raportate”

Saturday, 18 July 2020, 08:48 Sursă: Realitatea.NET

„Eu aș înmulți cu 2 sau 3 numărul de cazuri raportate, pentru că o parte din persoanele care sunt confirmate au contacți, contacți care nu întotdeauna ajung să-și facă testul sau refuză să-și facă testul, pentru că știm că sunt și situații în care persoane care au simptomatologie stau acasă și refuză să ajungă într-un spital sau să-și facă testul de frica unei stigme pe care o are în acest moment”, a explicat Beatrice Mahler, la un post TV.

Medicul a avertizat că evoluția bolii este imprevizibilă, au fost pacienți care au murit înainte de a ajunge la terapie intensivă.

„Am avut pacienți care au venit, au fost internați în secție și evoluția a fost atât de rapidă, încât au decedat înainte de a ajunge în terapie intensivă, deși saloanele sunt pe același nivel. Decesul s-a produs brusc, fără să poți să-i faci ceva. Colegii din Terapie Intensivă spun că pacientul din terapie intensivă are câteodată o evoluție spre deces pe care nu poți să o prevezi ca în cazul altor afecțiuni”, a povestit managerul Institutului „Marius Nasta”.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL