Bătrânul dispărut de acasă de două zile a fost găsit. Unde era bărbatul

Wednesday, 12 August 2015, 15:55 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Poliţiştii buzoieni, alături de jandarmi şi voluntari, au găsit un bărbat în vârstă de 76 de ani, dispărut de două zile de acasă. Acesta se afla cu animalele departe de sat şi s-a rătăcit într-o pădure, unde a dormit preţ de două nopţi.

Dispariţia bătrânului a fost anunţată marţi dimineaţă de fiul acestuia, în vârstă de 40 de ani, din localitatea Pătârlagele, prin apelul unic de urgenţă 112. El le-a spus dispecerilor din Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău că tatăl său, în vârstă de 76 de ani, din localitatea Valea Lupului, a plecat de la domiciliu în dimineaţa zilei de 10 august şi nu a mai revenit.

În urma verificărilor derulate de poliţişti, s-a stabilit că bărbatul a plecat cu animalele la păscut într-o zonă împădurită, aflată la aproximativ doi kilometri de locuinţa sa.

În seara zilei de 10 august, animalele au fost găsite de o localnică şi aduse la domiciliul proprietarului. Fiul acestuia a realizat abia spre dimineaţă că în gospodărie se aflau doar animalele, nu şi bătrânul, care fusese cu ele pe pajişte.

La scurt timp de la sesizare, la faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul structurilor operative de la Poliţia oraşului Pătârlagele, jandarmi şi localnici care au început să îl caute. Abia miercuri dimineaţa, în jurul orei 9:30, bătrânul a fost găsit nevătămat în apropierea unui râu şi condus la domiciliu. Căra în spate o legătură de crengi şi se deplasa încet către satul Valea Lupului, relatează adevarul.ro. Acesta le-a declarat oamenilor legii că s-a rătăcit după ce a plecat în căutarea unor capre pierdute şi a înnoptat în pădure.
Adaugă părerea ta
Alte articole din: SOCIAL