Bate anul ELECTORAL 2014 anul ECONOMIC 2014? CINE CÂŞTIGĂ şi CINE PIERDE din POMENI ELECTORALE?

Tuesday, 04 February 2014, 15:30 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

În această seară, de la ora 22.00, rămâi la “Jocuri de Putere” pentru a afla de la invitaţii lui Rareş Bogdan dacă deciziile populiste ale guvernanţilor vor umple buzunarele românilor. Vei auzi de la profesorul Daniel Dăianu, vicepreşedinte ASF, fost ministru de Finanţe în Guvernul Radu Vasile şi fost economist-şef al BNR, de la profesorul Mircea Coşea, fost ministru pentru Strategie şi Reformă în Guvernul Nicolae Văcăroiu, şi de la omul de afaceri Vladimir Cohn cu cât va creşte puterea de cumpărare a românilor odată cu înjumătăţirea ratelor celor cu venituri sub 1600 de lei.

Este această măsură discriminatorie sau mediul de afaceri va primi o compensaţie din vară, când va fi scutit de impozit pentru profitul reinvestit? Ce impact va avea asupra economiei scutirea întreprinzătorilor de contribuţiile la fondul de pensii şi şomaj dacă înfiinţează noi locuri de muncă?

Şi-a schimbat FMI politica pentru România acceptând măsurile electorale ale Guvernului? Va fi introdusă sau nu acciza pe carburanţi?

Răspunsurile de la ora 22.00, la “Jocuri de Putere”, cu Rareş Bogdan!

Adaugă părerea ta
Alte articole din: MEDIA