Bătaie în curtea școlii! Elevă la spital, după ce a fost agresată de o colegă

Thursday, 05 October 2017, 13:42 Sursă: REALITATEA.NET

Două eleve de clasa a IX-a, de la Liceul Tehnologic G.G. Longinescu Focșani, s-au bătut în școală, după ce una dintre ele nu a trecut de preselecția pentru concursul de Miss din cadrul Balului Bobocilor. 

Adaugă părerea ta

Una dintre eleve, o adolescentă de 15 ani, a ajuns la Spitalul Județean de Urgență cu multiple răni. Minora prezenta multiple tăieturi, iar medicii au decis să o interneze la chirurgie infantilă.

Potrivit informațiilor furnizate de directorul unității de învățământ, Cătălin Danciu, fata agresată a ajuns la spital. Eleva aleasă să participe la concursul de miss i-a adus tot felul de injurii celei care nu a trecut de preselecție, fapt care a înfuriat-o pe cea din urmă.

„A fost vineri o preselecție pentru concursul de miss, una dintre ele a fost aleasă, una nu. Vineri nu s-a întâmplat nimic, iar luni, cea aleasă a jignit-o pe cealaltă, care a bătut-o. Noi am făcut un consiliu profesoral, se vor lua măsuri împotriva elevei. Aceasta va avea nota scăzută la purtare. Am luat în discuție să nu mai facem deloc balul bobocilor sau să îl facem în școală”, a precizat profesorul Cătălin Danciu, potrivit presei locale