Coronavirus - România: 119683 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Bărbatul care l-a amenințat cu moartea pe Raed Arafat, REȚINUT și plasat sub control judiciar

Friday, 28 August 2020, 15:06 Sursă: realitatea.net, Realitatea PLUS

Autor: Ioana Stanescu

 

Este vorba de Raul Coltor, care a fost prins, joi, in timpul unor perchezitii din județul Alba, relatează Realitatea PLUS. 

Raed Arafat a depus plângere pe numele bărbatului l-a amenințat cu moartea în urmă cu o lună.

"Este vorba despre două amenințări cu moartea. Au fost serioase, nu poți să permiți asta", a spus Raed Arafat când a depus plângere la DIICOT în 16 iulie.

Polițiștii au deschis dosarul pe 14 iulie, după ce Raed Arafat a primit un mesaj în care a fost somat să părăsească urgent țara. Bărbatul care i-a transmis mesajul, un cunoscut conspiraționist, a scris că, în caz contrar, îl va ucide.

Bărbatul, care face parte dintre cei care nu cred în existența coronavirusului, a mai postat mesaje despre pandemia de coronavirus. Coltor susține că nu există coronavirusul şi că este doar o manipulare la nivel mondial. Pe 13 iulie, Raed Arafat a fost amenințat cu moartea de Raul Coltor. Bărbatul a scris pe Facebook că „a primit dreptul de a ucide” și că „îl va îngropa pe Arafat într-un mormânt de piatră”.

„În baza articolului 55 din Constituţia României, declar public: Având în vedere că Raed Arafat este condamnat la moarte în Palestina şi datorită crimelor pe care le-a comis împotriva cetăţenilor români ( trafic de organe Mossad ), EU, Coltor Raul Nicolae, prin depunerea jurământului militar la data de 1 Decembrie 2005 am primit dreptul de a ucide în numele Ţării şi a Poporului Român! Domnule Raed Arafat! O să fiu EU acela care o sa va ingroape alături de un porc (animal considerat impur în religia musulmană, n.r.) într-un mormânt de Piatră! Te somez să părăseşti acest teritoriu înainte de întâlnirea noastră! Game over zdreamto!”, scria Raul Coltor pe contul său de Facebook pe 13 iulie. Ulterior, acesta a șters mesajul. 

Raed Arafat a mărturisit la începutul lunii august că primește numeroase mesaje de amenințare. În ultimele mesaje i se transmitea chiar că va fi „executat”, a susținut Arafat într-o declarație . 

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL