Coronavirus - România: 35003 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Bărbatul care a murit pentru o oră îşi povesteşte experienţa: "Raiul există. L-am văzut"

Saturday, 17 December 2016, 09:51 Sursă: REALITATEA.NET

Gary Wood este bărbatul care a avut o experienţă absolut unică: el a fost ucis într-un accident de maşină atunci când avea 18 ani, dar numai pentru o oră. În urma unui accident de maşină, băiatul spune că imediat a simţit cum sufletul îi părăseşte corpul care se afla în maşina în care era alături de sora sa.

Medicii l-au pronunţat mort la locul accidentului, iar Wood povesteşte experienţa: "A fost cea mai calmă şi liniştită experienţă din întreaga mea viaţă. M-am ridicat deasupra maşinii şi îngerii au venit. Am fost prins într-un vârtej de lumină puternică".

Bărbatul spune că şi-a văzut corpul zăcând pe trotuar, apoi povestea sa devine şi mai mistică: "Am văzut un înger stând în faţa mea la cele 12 porţi şi mi s-a acordat accesul în oraş", îşi aminteşte Wood, explicând şi că prietenul său cel mai bun, care murise în liceu, l-a întâmpinat şi că aşa se întâmplă mereu "toată lumea primeşte pe cineva care să îi întâmpine şi arate locul", scrie indy100.com.

Mai mult, Gary Wood a povestit şi că l-a întâlnit pe Iisus, la picioarele căruia a căzut, dar acesta l-a ridicat.

"Raiul e real. L-am văzut. Am fost la toate parcurile de distracţii din lume şi pălesc, dacă le compari", povesteşte Wood.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL