Bărbat împușcat în orașul Segarcea. Medicii au extras 93 de alice din rănile sale

Wednesday, 20 July 2016, 23:22 Sursă: REALITATEA.NET

Un bărbat a ajuns la spital după ce a fost împuşcat cu o armă cu alice, în urma unui conflict izbuncit între mai multe persoane, în oraşul Segarcea, judeţul Dolj, agresorul fiind căutat de poliţişti. Bărbatul împuşcat a fost operat, medicii extrăgând 93 de alice din rănile acestuia.

Adaugă părerea ta

Conflictul a avut loc, marţi seară, în oraşul doljean Segarcea, poliţiştii începând cercetările în acest caz după ce bărbatul, în vârstă de 48 de ani, a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova cu mai multe plăgi împuşcate. El a declarat că a fost împuşcat de o cunoştinţă cu care are conflicte mai vechi. 

“A fost un incident între mai multe persoane, una dintre ele a tras cu o armă cu alice în partea vătămată. I-a produs mai multe leziuni care au necesitat internarea la spital şi intervenţia chirurgicală. Este echipa de cercetare la faţa locului, se cercetează împrejurările în care s-a produs fapta, nu s-a finalizat cercetarea la faţa locului. Deocamdată s-a înregistrat cauza la noi pentru tentativă de omor”, a declarat Magda Bădescu, purtătorul de cuvânt al Parchetului Tribunalului Dolj, potrivit News.ro.

Bărbatul împuşcat a fost operat, medicii extrăgând 93 de alice din rănile acestuia. În prezent, starea acestuia este stabilă.

“Pacientul a fost împuşcat cu o armă cu alice, a fost adus în Departamentul de Urgenţă în cursul serii trecute, la sosire era conştient, stabil hemodinamic. Prezenta multiple plăgi împuşcate cu alice pe faţa posterioară a trunchiului. A fost stabilizat în camera de resuscitare. În urma investigaţiilor, s-au evidenţiat leziuni cu retenţie de corp străin metalic, la baza hemitoracelui stâng, la splină, rinichi bilateral, de asemenea, intraperitoneal, retroperitoneal şi pararectal. Pacientul a fost consultat de o comisie de specialişti, fiind în Clinica de Terapie Intensivă. În urmă cu puţin timp, pacientul a suferit o intervenţie chirurgicală, fiind în Terapie Intensivă. Este stabil. Au fost inventariate tomografic în jur de 93 alice”, a declarat Cristina Geormăneanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova.

Poliţiştii îl caută pe agresorul bărbatului.