Coronavirus - România: 697898 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Barack Obama şi-a făcut cont de Facebook. Care a fost prima sa postare pe reţeaua de socializare

Tuesday, 10 November 2015, 09:50 Sursă: REALITATEA.NET

Prima postare a liderului american pe reţeaua de socializare a fost un mesaj pentru internauţi, însoţit de un scurt clip în care vorbeşte despre necesitatea protejării mediului înconjurător.

"Bună, Facebook! În sfârşit, am propria mea pagină. Sper că acesta va deveni un spaţiu în care să putem avea conversaţii reale despre cele mai importante tematici din Statele Unite, un spaţiu în care să puteţi afla lucruri direct de la mine, un loc în care să îmi împărtăşiţi gândurile şi povestirile voastre. Vă puteţi aştepta şi la lucruri doar pentru amuzament", a scris Obama.

"Vă invit să vă plimbaţi cu mine prin curtea mea - e ceva ce încerc să fac la sfârşitul zilei, înainte să merg la cină. Spun asta des, dar fac asta pentru că e ceva ce am tot timpul în minte: trebuie să protejăm această planetă frumoasă a noastră pentru copiii noştri şi nepoţi. Iar asta înseamnă că trebuie să facem paşi importanţi pentru stoparea schimbării climatice pentru totdeauna. Acum, noi am făcut un progres important în reducerea amprentei de carbon şi încercăm să încurajăm întreaga lume să facă asta. Dar trebuie să facem mai mult. În câteva săptămâni, voi merge la Paris pentru a mă întâlni cu liderii lumii şi vom discuta despre un acord care să răspundă acestei provocări", a adăugat el.

În înregistrarea video, preşedintele Obama a vorbit despre flora şi fauna din curtea Casei Albe: "Sunt multe animale şi aici. Este o vulpe ascunsă pe undeva, am văzut-o eu, s-a plimbat în jurul Biroului Oval. Avem şi un şoim care zboară pe aici, unii copii i-au dat numele Lincoln. În afară de veveriţe, eu cel mai mult admir copacii şi mă bucur de aerul curat".

În mai puţin de 24 de ore, pagina de Facebook a adunat peste 570.000 de Like-uri. De asemenea, filmuleţul a fost redistribuit de peste 26.000 de ori şi a fost urmărit de 1,9 milioane de ori în doar 14 ore.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL