Omul din interiorul PSD a spus TOT: Dragnea știa ce urma să se întâmple în 10 august

Sunday, 10 February 2019, 23:51 Sursă: REALITATEA.NET

Aurelian Bădulescu, viceprimarul Capitalei, a declarat într-o intervenție la Jocuri de Putere că Liviu Dragnea a fost informat în permanență de Carmen Dan despre s-a întâmplat în Piața Victoriei pe 10 august 2018, când sute de români au fost răniți de jandarmi. 

Adaugă părerea ta

Aurelian Bădulescu a precizat că ministrul Carmen Dan l-a informat în permanență pe Dragnea pe telefon despre ce se întâmpla în Piața Victoriei pe 10 august.

"Să spună Carmen Dan de câte ori a vorbit la telefon în seara zilei de 10 august cu Liviu Dragnea, după ora 8 seara!", a declarat Aurelian Bădulescu la Realitatea TV.

Viceprimarul Capitalei consideră că vinovăția nu este din partea Jandarmeriei și că ministrul de Interne a știut ce urmează să se întâmple și a lăsat ca lucrurile să se întâmple.

"Întrebați-o pe Carmen Dan de ce nu a ieșit nici pe 9 și nici pe 11 august să facă declarații?", a spus Bădulescu. 

Liviu Dragnea a dorit „să pună românii împotriva românilor, ca să-și rezolve el problemele cu ordonanța", este acuzația făcută de Bădulescu.

„Erau persoane din anturajul ministrului de Interne care ne vizitau des în zona în care ne aflam noi. Vă spun că una din acele persoane este deja pusă sub acuzare. Vă dezvălui că nu mai e secretar de stat la MAI, ci a fost mutat, ţineţi-vă bine, la Ministerul Apărării! Liviu Dragnea nu a fost niciodată străin de ce s-a întâmplat în 10 august. A vrut să pună românii împotriva românilor, ca să-şi rezolve el problemele cu ordonanţa".