Coronavirus - România: 3613 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

BAC 2014 SESIUNE AUGUST SUBIECTE ROMÂNĂ SCRIS. INCREDIBIL: ELEVII NICI NU ŞI-AU AMINTIT SUBIECTELE

Monday, 25 August 2014, 11:33 Sursă: REALITATEA.NET

BAC 2014 SESIUNE AUGUST ROMÂNĂ SCRIS In total 1800 de absolventi de liceu s-au inscris la examenul de toamna al Bacalaureatului 2014 si pana acum au sustinut probele orale, scrie opiniatimisoarei.ro.

BAC 2014 SESIUNE AUGUST ROMÂNĂ SCRIS Candidatii au primit subiectele in functie de profil:  Real sau Uman si au avut la dispozitie 3 ore pentru a le rezolva.

La iesirea din salile de examen, majoritatea au spus ca subiectele de la BAC-ul de toamna nu au fost grele. Au fost insa destui care nici macar nu-si aminteau ce le-a picat.

BAC 2014 SESIUNE AUGUST ROMÂNĂ SCRIS "La subiectul trei am avut ceva de argumentat si la doi parca un eseu. La primul nu mai tin minte ce s-a dat", a declarat senin unul dintre tinerii iesiti din examenul de Bacalaureat sesiunea de toamna la Timisoara, la centrul de la liceul Ana Aslan.

BAC 2014 SESIUNE AUGUST ROMÂNĂ SCRIS Elevii de la profilul REAL au primit un text la prima vedere din romanul Rusoaica de Gib Mihaescu pe baza caruia trebuiau sa rezolve 9 cerinte care vizau cunostintele de vocabular, de teorie literara, precum si capacitatea de a intelege si interpreta un text literar. La subiectul al doilea, candidatii trebuiau sa redacteze un eseu de tip argumentativ despre importanta regulilor intr-un domeniu de activitate.

BAC 2014 SESIUNE AUGUST ROMÂNĂ SCRIS La ultimul subiect, absolventii de clasa a XII-a trebuiau sa scrie un eseu de 2-3 pagini despre viziunea pe care o avea despre lume  Bacovia, asa cum se reflecta intr-un text studiat.

Elevii de la UMAN au primit un text la prima vedere din romanul Lydda de Duiliu Zamfirescu si romanul postbelic la subiectul al treilea.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL