Coronavirus - România: 703776 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Au închis toate magazinele şi PLEACĂ din România. UN MARE BRAND DISPARE

Tuesday, 29 July 2014, 15:19 Sursă: REALITATEA.NET

O parte dintre spaţiile rămase libere vor fi ocupate de cel mai mare comerciant de jucării şi articole pentru casă, Jumbo, informează Economica.net.

Retailerul german de bricolaj OBI, parte a grupului Tengelmann, care a operat în România şi magazinele alimentare de tip discounter Plus, a închis la finele săptămânii trecute toate cele 7 magazine pe care le operează la nivel naţional.

Compania nu a mai aşteptat luna septembrie, aşa cum îşi anunţase angajaţii, şi a tras obloanele imediat ce şi-a lichitat stocul de marfă. "Am închis încă de duminică seara. Nu ştim cine va deschide în schimb", a declarat pentru Economica.met o fostă angajată a OBI Sibiu.

De altfel, singurele spaţii care nu şi-au găsit încă chiriaş sunt cele din Sibiu şi bd Theodor Pallady din Bucureşti. În rest, celelalte 5 spaţii, din Bucureşti-Berceni, Arad, Ploieşti, Piteşti, Oradea vor fi ocupate de Jumbo, numărul unu pe piaţa de jucării şi produse pentru casă din Grecia şi unul dintre cele mai mari nume pe acest segment din Europa.

OBI, parte a grupului de retail Tengelmann, este unul dintre cei mai mari jucători din piaţa europeană de bricolaj, cu vânzări de 6,8 mld. euro în 2012.

Mai multe aici


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL