Au început să filmeze în adâncul oceanului. Te trec fiorii când vei vedea ce au descoperit!

Tuesday, 29 November 2016, 10:41, Sursă: REALITATEA.NET

Omenirea mereu a fost pasionată de necunoscut iar tainele și misterele lumii au obsedat milenii întregi mințile celor mai lucide personalități. În primul rând, omenirea și-a orientat privirea spre cer și cosmos, pentru că acesta era foarte frapant, iar în prezent datorită curiozității noastre știm o groază de lucruri despre cer și cosmos și chiar putem zbura acolo.

Adaugă părerea ta

Dar dacă crezi că omenirea a descoperit toate tainele lumii, atunci greșești. Deși oamenii au fost în stare să aterizeze pe lună și acum se pregătesc să plece și pe Marte, totuși adâncurile oceanelor rămân foarte necunoscute. Unii cercetători afirmă că noi cunoaștem mult mai mult despre cosmos decât despre fundul oceanelor!

Pentru a elimina această lacună, recent în Puerto Rico a fost organizată o expediție subacvatică în Oceanul Pacific. Ceea ce au văzut cercetătorii este totodată frumos și teribil. Astfel, au fost descoperite noi specii de organisme subacvatice care arată foarte ciudat, iar de la unele din ele te iau fiorii! Într-adevăr, aceste vietăți au un aspect foarte neplăcut și poate este foarte bine că ele nu trăiesc la suprafață, unde ar trebuie să ne îngrozim de fiecare dată când le-am întâlni, scrie perfectmedia.tv.