Coronavirus - România: 706475 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Atenţie la şamponul uscat! Ce a păţit o femeie care l-a folosit aproape în fiecare zi

Tuesday, 28 July 2015, 12:47 Sursă: REALITATEA.NET

Însă, chiar dacă pare atât de simplu, există şi un cost pe care femeile îl plătesc pentru ca părul lor să arate mereu bine. Saloanele de coafură şi specialiştii din domeniul atrag atenţia că aceste produse pot avea efecte nedorite: mâncărimi, răni, coşuri şi chiar căderea părului în anumite porţiuni ale capului, dacă este folosit prea des, scrie dailymail.co.uk.

"Şamponul uscat nu este făcut pentru a fi folosit aşa de des", a afirmat hairstilistul Lee Stafford.

Acesta a explicat că produsele de acest gen conţin o substanţă care absoarbe grăsimea şi că folosirea lor poate duce la uscarea părului, iar sebumul nu este înlăturat, ci doar absorbit de acea substanţă. 

O mamă povesteşte că a început să folosească şamponul uscat când a venit pe lumea al treilea copil al său. Ea spune că nu a mai avut timp pentru ea şi că şamponul uscat a reprezentat o soluţie extrem de bună, pe care o folosea aproape în fiecare zi.

"După câteva săptămâni am obsevat că mă mânca scalpul şi că aveam răni care atunci când mă pieptănam începeau să sângereze. Nu m-am gândit că de vină era şamponul uscat", a afirmat femeia, adăugând că hairstilistul ei a fost cel care i-a spus care este cauza.

Aceasta a renunţat la astfel de produse, iar rănile s-au vindecat.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL