Asta este ultima fiță în materie de slăbit! Apa-detox care te scapă instant de kilogramele în plus

Thursday, 08 June 2017, 16:58 Sursă: REALITATEA.NET

Desertul este de cele mai multe ori ispita din timpul dietelor și cel care ne face să renunțăm la regimul alimentar pe care-l ținem. Însă, odată cu descoperirea apei-detox, este posibil să te bucuri de delicii gustoase, fără să te simți vinovată.
După cum sugerează și numele, apa-detox este apa pe care o bei pentru a detoxifica organismul de toxinele acumulate.

Adaugă părerea ta

Această metodă de pierdere în greutate este miraculoasă din mai multe motive, dar totul depinde de ingredientele pe care le folosești. Cea mai cunoscută rețetă de apă-detox este apa cu lămâie, castravete și mentă. Sună delicios, nu-i așa? Lămâia stimulează sistemul imunitar și elimină toxinele acumulate. Castravetele este antiinflamator și una dintre cele mai hidratante legume. Însă, toate ingredientele folosite în prepararea apei-detox au un scop specific, scrie clickpentrufemei.ro.

Când trebuie să bei apa detoxificantă
Te poți bucura de apa-detox pe tot parcursul zilei. Cu toate acestea, dacă ai un scop specific, momentul zilei poate varia. De exemplu, dacă bei apa detoxificantă pentru a slăbi, alege rețetele pe bază de fructe bogate în fibre și consumă-le înainte de masă. Au efect de sațietate. Dacă le bei doar pentru a elimina toxinele din organism, atunci trebuie consumate în timpul zilei.

Iată câteva rețete de apă-detox:

Apă-detox cu castravete și grepfrut
Această apă detoxificantă pe bază de castravete este foarte bună pentru persoanele care țin dietă. Proprietățile diuretice îmbunătățesc funcțiile sistemului digestiv, iar grepfrutul îi dă apei o aromă revitalizantă și în plus conține compuși care stimulează arderile grăsimilor. Apa trebuie consumată după ce este lăsată 2 ore la rece.

Ai nevoie de:
- 5 felii de grepfrut roșu
- 5 felii de lămâie bio
- 3 felii de lime bio
- 5 felii de castrevete
- frunze de mentă
- 500 ml de apă

Mod de preparare:
Pune într-un pahar înalt sau o cană de sticlă toate ingredientele enumerate mai sus, adaugă apa și amestecă cu o lingură. Asta este tot.

Apă-detox cu lămâie și ghimbir
Dacă vrei să detoxifici organismul, această apă este ideală. Vitamina C prezentă în sucul de lămâie îmbunătățește digestia, mai ales dacă apa este consumată dimineața pe stomacul gol. Iar ghimbirul proaspăt are un beneficiu unic, pentru că este sursă de gingilol, care este un agent de detoxificare magic.

Ai nevoie de:
- 500 ml de apă
- jumătate de rădăcină de ghimbir rasă
- sucul de la o lămâie

Mod de preparare:
Pune apa într-o cană de sticlă, adaugă în ea ghimbirul ras și sucul de lămâie și apoi amestecă cu o lingură. Se lasă la frigider două ore, apoi poate fi consumată.

Citește și: Detoxificare de primăvară pe bază de salate

Apă-detox cu pepene roșu
În curând vine sezonul pepenelui roșu, ceea ce înseamnă că trebuie să profităm de beneficiile pe care le are acest fruct absolut delicios. Cantitatea mare de antioxidanți și aminoacizi, dar și de alte substanțe nutritive, îmbunătățesc fluxul sangvin și bunăstarea cardiovasculară. În plus, apa-detox pe bază de pepene roșu este cea mai recentă tendință în rândul dietelor.

Ai nevoie de:
- 500 ml de apă
- cuburi de pepene roșu

Mod de preparare:
Pune în cana de sticlă apa și cuburile de pepene roșu. Amestecă cu o lingură. Se bea după câteva ore.