Coronavirus - România: 29223 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Apple Watch, scump şi cu autonomie redusă! Merită sau nu?

Tuesday, 10 March 2015, 06:43 Sursă: GadgetReport.ro

"Apple Watch este cel mai avansat ceas creat vreodata, un mijloc revolutionar de conectare cu ceilalti. Este incredibil de precis, are o fata traditionala si una digitala, plina de detalii. Sau o fata simpla, eleganta, fara nicio cifra. Una care exprima timpul intr-un fel nemaintalnit, sau una pur si simplu amuzanta", a declarat directorul general al Apple, Tim Cook, aratandu-l pe Mickey Mouse, la evenimentul de prezentare organizat la San Francisco.

 După ce, în toamna lui 2014, Apple a prezentat primele informatii despre ceasul sau inteligent Watch, gadgetul a fost prezentat luni seară în detaliu. Apple a ales să dezvolte trei game de Watch, cu doua variante de ecran (38 mm si 42 mm).

 Principalul plus ţine de design, unul curat, atractiv, în stilul Apple. Iar principalul minus îl reprezintă autonomia, de numai 18 ore.

 Apple Watch vine cu o facilitate unică in piaţă si foarte interesantă - zoom-ul dar si navigarea prin aplicatii pot fi realizate printr-o rotita plasata lateral-dreapta, botezata "digital crown", astfel că, dacă ai degete prea mari, te va ajuta sa scapi de corvoada touchscreen-ului minuscul.

 Preţul ridică însă un mare semn de întrebare – 349 de dolari pentru cea mai ieftină variantă din plastic şi capac din aliaj special de aluminiu, înseamnă aproape 1400 de lei. Cu siguranta pretul va fi si mai mare în România, pentru că cei 349 de dolari înseamnă, de fapt, 349 de euro, la care mai adaugăm TVA-ul şi adaosul comercial.

 Citeşte mai multe amănunte si vezi primele clipuri video OFICIALE de prezentare, pe GadgetReport.ro

 


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL