Coronavirus - România: 119683 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Apple nu îşi uită năravul! Pregăteşte noul smartwatch Apple Watch 2

Friday, 12 September 2014, 17:09 Sursă: GadgetReport.ro

Potrivit unor surse citate de agenţia de presă, Apple Watch 2 va include mai multe facilitati pentru cei care vor sa foloseasca ceasul pe post de dispozitiv medical.

 Compania planuieste, astfel, lansarea unor specificatii si senzori medicali mult mai performanti, fara a preciza despre ce este vorba.

Acestia ar putea sa masoare tot felul de indicatori, de la nivelul de zahar din sange, la transpiratie si radiatiile ultraviolete.

 Ce stim cu siguaranta este ca Apple a angajat o echipa de experti in medicina care se ocupa de dezvoltarea acestor senzori, marea provocare fiind gasirea unei solutii pentru miniaturizarea si alimentarea lor cu energie.

 Pentru a transforma Apple Watch intr-un adevarat dispozitiv medical, compania va trebui sa obtina si autorizatia FDA, reglementatorul medical din Statele Unite.

 Aceasta va fi o misiune dificila pentru că exigentele FDA sunt extrem de ridicate, iar perioada necesara de testare a unor noi produse medicale este, de obicei, de ordinul anilor.

 Detalii despre smartwatch si primul clip video OFICIAL de prezentare pentru ceasul inteligent lansat de Apple le vedeti pe GadgetReport.ro


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL