Coronavirus - România: 209648 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Apple a cumpărat Beats cu 3 miliarde de dolari

Thursday, 29 May 2014, 10:01 Sursă: REALITATEA.NET

Deşi existau zvonuri pe marginea acestui subiect deja de câteva săptămâni, achiziţia Beats de către gigantul din Cupertino a devenit oficială abia astăzi. Contravaloarea tranzacţiei este 3 milarde de dolari, dintre care 2,6 miliarde vor fi plătiți în cash şi 400 de milioane sub formă de acţiuni. Tot ca parte a acestei înţelegeri, cele două personaje principale din spatele brandului Beats, Jimmy Iovine şi Dr. Dre vor primi posturi executive în cadrul Apple.

Momentan, este greu de apreciat care vor fi rezultatele acestei achiziţii pe termen lung. Cu toate acestea, Tim Cook a promis deja că Beats Music va continua să funcţioneze ca o aplicaţie independentă pe Android şi iOS. În ceea ce priveşte produsele viitoare ale brandului, acestea vor realizate, din punct de vedere al design-ului, de divizia Apple specializată pe acest departament.

,,Muzica este o parte foarte importantă a vieţii noastre şi ocupă un loc special în inima noastră la Apple. De aceea, am continuat să investim în muzică şi aducem împreună aceste echipe extraordinare pentru a continua să creem cele mai inovative produse şi servicii muzicale de pe mapamond.” Cu doar câteva cuvinte, Tim Cook a sintetizat foarte frumos motivaţia din spatele acestei investiţii substanţiale. Citeste mai mult pe playtech.ro.Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL