Facebook a lansat recent serviciul Live Videos disponibil pentru toți utilizatorii rețelei de socializare online.
Însă, mulți utilizatori sunt deranjați de faptul că Facebook îi anunță de fiecare dată când cineva din lista de prieteni începe o transmisiune live, informează Go4it, potrivit Descoperă.
Compania a decis acum să ofere, în următoarele săptămâni, o opțiune prin care le va permite utilizatorilor să blocheze notificările pentru Live Videos.
Transmisiunile live apar la începutul fluxului de știri. În acest moment, pot fi blocate una câte una. De fiecare dată când cineva pornește o astfel de transmisiune, un utilizator poate apăsa pe butonul "Live Subscribe" din partea de sus a clipului și opri de acolo notificările.
Dacă utilizatorii vor fi fericiți cu schimbarea pe care o va face Facebook, nu același lucru se poate spune și despre organizații și companii. Cei care optează pentru oprirea notificărilor nu vor mai afla în timp real despre transmisiunile făcute de acestea.