Coronavirus - România: 703776 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Anca Alexandrescu nu CREDE că moțiunea de cenzură va fi adoptată astăzi. Jurnalista vede un alt scenariu pentru luna septembrie

Monday, 31 August 2020, 14:33 Sursă: Realitatea.net

Autor: Zbirnea Andrei

Anca Alexandrescu: „În mod sigur, azi nu va fi un vot pentru această moțiune. În mod sigur, PSD-ul va aduna voturi pentru o moțiune, dar nu pentru aceasta. Va începe școala și social-democrații vor face o nouă moțiune, care va trece. Nu cred că cineva își dorește să vină acum la guvernare. Sunt trei evenimente în această lună care mă fac să spun asta: începe școala, campania electorală și alegerile locale. Nu-și dorește nimeni guvernarea acum, în criză sanitară și financiară. Moțiunea e un demers logic pe care un partid de opoziție îl face. E un demers logic, nu unul toxic. (…) Toată lumea își calibrează declarațiiile, e campanie electorală. De aceea sunt mai reținuți, și de o parte și de cealaltă. (…)”

Coordonatoarea proiectului RealitateadinPSD.net a vorbit și despre interesul cetățenilor pentru alegerile locale, ce vor avea loc pe 27 septembrie, într-un singur tur de scrutin.

Anca Alexandrescu: „Cum ar putea oamenii de rând să respecte regulile când văd ce se întâmplă la Parlament și la Guvern? (…) Pe oamenii de rând îi interesează alegerile, pentru că acum se votează mai degrabă oamenii decât partidele.”


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL