Alina Gorghiu vrea îndepărtarea PSD: ”Să-i ținem sub 30%”

Saturday, 16 November 2019, 10:49, Sursă: Realitatea.NET

Alina Gorghiu consideră că șansa României este îndepărtarea definitivă a PSD din conducerea României și subliniază că acest lucru ar fi amenințat dacă PSD ar obține un scor peste 30% în turul doi al alegerilor prezidențiale.

Adaugă părerea ta

”O victorie electorală în 24 noiembrie, o victorie la scor, o victorie remarcabilă va îndepărta PSD definitiv din conducerea României. Îi trimitem în istorie, o istorie urâtă care ne-a făcut pe toți să suferim. O România întreagă a avut de suferit după urma conducerii și a guvernării PSD. Nu avem voie, nu ne putem permită să lăsăm PSD să aibă un scor peste 30% în data de 24 noiembrie.

Trebuie să-i ținem sub scorul de 30%, pentru că, dacă nu va fi sancționat sever de electoratul din România, oamenii aceștia se vor transforma, vor reveni și vor reveni și vor arăta, în permanență, fața urâtă a României. Haideți să-i ținem mici, atât de mici, atât de mici... încât să nu mai conteze. Să ținem garda sus, pentru că PSD are doctorat în materie de campanii electorale murdare” a spus senatorul PNL Alina Gorghiu.

Comentarii Existente
2019-11-16 12:24:20
Biju

Asta hotărăște poporul ce face cu PSD.

2019-11-16 12:39:40
Dar emigratia nu intră în guvern,nu toată ci doar partenerii dlui Rares Bogdan

Dna Gorghiu eu nu aș scrie asa fraza asta :„dacă nu va fi sancționat sever de electoratul din România, oamenii aceștia se vor transforma, vor reveni și vor reveni și vor arăta, în permanență”.Subiectul este „electoratul ”nu,sau oamneii acestia / e mai multi/,care trebuie sacționat ?Asa gândește si presedintele meu.Cum reusiți să țineți PSD sub 30 %?Simplu ,îi prindeți de turul pantalonilor!Am inteles ca faceti reforme,adică sculați psd-stii din funcție si puneti pnl-sti,cu acelasi salariu la deconcentrate,in acelasi post pe la consulate,chiar si portarii trebuie schimbati.Ce zice dl Rares Bogdan ,are emigratia dreptul in legea română sa intre in guvern ?Dar dv ?Ce tara,ce demagogie analfabetă!

2019-11-16 17:54:24
mantou amar

Dar cine eşti tu Alinoo g. să ţii psd sub 30% ce ai cu oamenii , ce răutate zace în tine .Vii tu şi pui frână că nu'i pe placul tău! . Adică tu învârţi lumea asta cum vrei tu , nu ţie ruşine . Dar ce chiar ai voie să faci orce ! Lasă oamenii să-şi facă treaba lor căci sunt harnici muncitori . Deunde ai inventat răutăţile astea care te dispreţueşte total . Uite unde stătea ciuma roşie în PNL În frunte cu Alina Gorghiu . Halal politică mai cunosc şi ăştia .La gunoi cu voi .

2019-11-16 17:57:34
mantou amar

Ce tot vă legaţi de pensionarii în specieal de Bugetul lor ce nu-ţi stă bine bani noştri care i'am câştigat după atâţia ani de muncă . Aşai ori unde în lume . Ce grijă aşa mare ai de fondurile noastre , de Bugetul ministerului Muncii ce vă frământă aşa tare dacă pensionarul stă liniştit în banca lui . Nu ai treabă , fă ceva , intrastructură , bunul mers într-o fafrică ,ocupăte de economie nu întinde mâna la Bugete căci asta nui meserie ci este hoţie vrei să ei din banii statului şi ai noştrii Bugetul Finanţelor Publice . Hoţie mascată la drumul mare . Credeţi că am uitat ce aţi făcut până acum .! Nu v'a interesat de nimic în ţara asta , numai de prăduială v'aţi ocupat . Aţi jăcmănit pensionarii şi aţi adus ţara în sărăcie deşi Româniea are mult potenţieal . Dar trebue făcut nu cu nişte puturoşi ca voi , numai întinde mâna spre bugete fără să facă ceva .

2019-11-16 18:46:00
prietenul lui godina

mesajul este prost scris dar, pe scurt, vrea sa transmita ca psd este istoria urata a tarii (evident), ca nu mai trebuie lasati niciodata sa mai insemne ceva in conducerea tarii (normal daca vrem parcurs european). nu stiu daca este o coincidenta dar cam toti sustinatorii lui dancila care au scris pe aici au greseli gramaticale. probabil ca este doar o coincidenta...

2019-11-16 19:45:47
Mircea

30% SAU CATI OR FI VOTANTII SOCIAL-DEMOCRATI EXISTA DATORITA POLITICIENILOR DE DREAPTA CARE NU AU FACUT NIMIC SA SALTE ACEASTA CATEGORIE CAT DE CAT, MAI MULT I-AU IMPOZITAT SI SARACIT PE ACESTI OAMENI, DAR BUZUNARELE LOR AU FOST SI MAI PLINE. GORGHIU BEA CAFEAUA PE CHAPS ELYSEES SI CU MANA LA PASARICA SE GANDESTE CUM S-O MAI PUNA DE UN CONTRACT CU STATUL PE FIRMA DE AVOCATURA SI BRUSC SE IMPIEDICA DE PENSIONARI SI ASISTATI SOCIAL SI MUNCITORI IN DRUMUL EI SPRE PROPASIREA FINANCIARA PROPRIE. BLEAHH!

2019-11-16 23:52:12
Dinca Vasile

Si tu esti in razboi cu PSD? Aplica le *solutia finala!* Du i la gazare!! Hal de liberala!

Alte articole din: POLITICĂ