Coronavirus - România: 118054 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

ALERTĂ în județul Buăzu: Opt focare active de COVID-19. Risc ridicat de CARANTINĂ

Thursday, 13 August 2020, 08:43 Sursă: Realitatea.net

Autor: Baragan Daniela

Opt focare active cu SARS-CoV-2 în județul Buzău. Cei mai mulți bolnavi sunt în azilul "Sfinții Împărați Constantin și Elena" din Costești, unde 17 persoane au fost confirmate pozitiv. 

La Biroul Vamal de interior Buzău, trei persoane au fost diagnosticate cu coronavirus, iar la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Buzău sunt alte trei persoane confirmate pozitiv. 

Totodată, la Căminul de Vârstnici din Albeni sunt patru persoane infectate. De asemenea, o societate comercială din municipiul Buzău are patru angajați confirmați pozitiv, iar la o altă firmă au fost depistați cinci bolnavi în rândul personalului. 

În toate aceste cazuri, Direcția de Sănătate Publică (DSP) a recomandat o serie de măsuri precum: internarea bolnavilor COVID-19, testarea contacților simptomatici, izolarea la domiciliu împreună cu ceilalți membri ai familiei care locuiesc la aceeași adresă timp de 14 zile, aplicarea procedurilor de curățenie și dezinfecție terminală, precum și respectarea măsurilor pentru prevenirea și limitarea răspândirii COVID-19..


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL