ALERTĂ în Germania! Focuri de armă, amplă operaţiune de securitate. Poliția caută suspecți

Friday, 04 January 2019, 18:07, Sursă: REALITATEA.NET

Focuri de armă au fost auzite vineri după-amiază într-un imobil din oraşul Köln (vestul Germaniei), în apropiere de Gara Centrală, şi un suspect a fost reţinut, informează Reuters, citând mass-media germane.

Adaugă părerea ta

O operaţiune a poliţiei era în curs de desfăşurare, iar forţele de ordine nu exclud ca alte persoane înarmate să se afle în clădire, potrivit presei germane, între care şi ziarul Kölner Stadt Anzeiger.

Poliţia nu exclude ca focul să fi fost deschis de o bandă de motociclişti ("bikers"), iar unii indivizi să fi fugit în oraş.

Pe contul său de Twitter, poliţia din Köln îndeamnă populaţia să evite centrul oraşului, întrucât unităţi speciale se pregătesc să ia cu asalt clădirea unde s-au auzit împuşcăturile.

Tirurile, scrie Kölner Stadt Anzeiger pe website-ul său, s-au auzit pe strada Altenberg, situată în apropiere de Gara Centrală, care totuşi nu a fost închisă.

Sute de agenţi de poliţie au fost mobilizaţi la locul incidentului, iar zona a fost securizată. Autorităţile germane caută activ alţi suspecţi şi încearcă să afle circumstanţele producerii incidentului.

 

Sursa