Coronavirus - România: 182854 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Alertă de coronavirus la Guvern! Cine sunt contacții premierului

Monday, 05 October 2020, 12:00 Sursă: Realitatea.net

Premierul Ludovic Orban nu estesingurul care își va face testul COVID-19 ca urmare a faptului că una din persoanele alături de care s-a aflat în aceeaşi platou de televiziune, în cursul săptămânii trecute, a fost confirmată pozitiv, duminică, la testul pentru noul coronavirus.

Contacții premierului, printre acre se află vicepremierul Raluca Turcan și ministrul Fondurilro Europene Marcel Boloș au decis și ei să-și facă testul pentru a afla dacă au fost sau nu expuși virusului. 

"Şi domnul prim-ministru Ludovic Orban s-a testat voluntar şi aşteaptă rezultatul testului. Lucrul acesta îl voi face şi eu", a precizat Turcan, citată de Agerpres, într-o conferinţă de presă susţinută la finalul unei vizite de lucru la Ministerul Fondurilor Europene.

La rândul său, ministrul Boloş a declarat că s-a testat voluntar "de vreo trei ori până acum". "Mă voi testa, pentru că este importantă sănătatea colegilor mei", a adăugat el.

În ceea ce-l privește pe Nicușor Dan, acesta a anunțat, astăzi, că a făcut testul COVID-19 și a decis să se autoizolez până la aflarea rezultatului, după ce am aflat  că este posibil să fi fost expus contactării virusului.

"În afara emisiunilor tv, am purtat permanent mască și militez pentru respectarea tuturor măsurilor de protecție împotriva acestei boli. Nu am niciun fel de simptome specifice bolii", se arată în mesajul postat de Nicușor Dan. 

Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL