Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Alege o imagine şi vezi ce spune despre tine! Rezultatele sunt uimitoare

Sunday, 13 September 2015, 13:13 Sursă: REALITATEA.NET

Culorile sunt elemente esenţiale în viaţă noastră. Ştiai că nuanţele de albastru au proprietatea de a încetini pulsul cardiac şi de a regla ritmul respiraţiei? Peisajul pe care l-ai ales sub cerul albastru descris furnizează indicii asupra talentelor tale ascunse, latente, nebănuite.

1. Dacă ai ales peisajul înzăpezit alb:

Ai un talent înnăscut pentru dezlegarea şi rezolvarea ideilor şi situaţiilor complexe. Adânc în interior, ai o bună capacitate de a lua decizii clare şi ferme şi posezi, de asemenea, o intuiţie bună. Eşti un vizionar prin definiţie.

2. Dacă ai ales peisajul marin albastru:

Ai un talent înnăscut pentru comunicare. Deţii abilităţi interpersonale bine definite, astfel încât eşti un excelent împăciuitor, negociator sau „depanator” de relaţii interumane. Cei din jurul tău colaborează mai bine în prezenţa ta. Eşti un consilier prin definiţie.

3. Dacă ai ales peisajul montan verde:

Ai un talent înnăscut pentru auto-exprimare. Indiferent de situaţie, reuşeşti mereu să găseşti cuvintele potrivite pentru a exprimă ceea ce simţi. Din acest motiv, celor din jurul tău le este uşor să empatizeze cu ţine, chiar dacă nu conştientizează acest lucru. Eşti un artist prin definiţie.

4. Dacă ai ales câmpul cu flori galbene:

Ai un talent înnăscut pentru memorare, atât voluntar, cât şi involuntar. Din acest motiv, mintea ta debordează mereu de idei, astfel încât dispui de un potenţial creativ nemărginit. Eşti un filozof prin definiţie.

Sursa: secretele.com


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL