AID a sesizat CSM cu privire la cazul fetei violate din Vaslui. Parchetul va prezenta concluziile

Tuesday, 21 July 2015, 08:15 Sursă: REALITATEA.NET

În prezent lucrarea se află în lucru pe rolul Inspecţiei Judiciare urmând ca după finalizarea verificărilor rezultatul acestora să fie analizat de către Plenul Consiliului Superior al Magistraturii.

De asemenea, Parchetul General a informat Asociaţia pentru Implementarea Democraţiei astăzi, 20 iulie 2015 că a dat curs sesizării noastre, s-au efectuat verificări interne la nivelul instituţiei, si în cel mai scurt timp ( cel mult câteva zile) concluziile anchetei vor fi prezentate public.

Pe această cale dorim să transmitem respectul și aprecierea pe care organizația noastră le poartă față de Consiliul Superior al Magistraturii, cât şi faţă de Parchetul General,acestea dând în acest caz dovadă de promptitudine, profesionalism și transparență. 

Totodată, în măsura în care vom primi răspunsuri cu privire la soluționarea cazului de către Inspecția Judiciară din cadrul CSM sau de către Parchetul General, Asociaţia pentru Implementarea Democraţiei le va aduce la cunoștința publicului, rămânând în continuare preocupată de soarta victimelor aflate în această situaţie.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL