Coronavirus - România: 27746 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Val de AER POLAR peste România. Temperaturile scad brusc!

Sunday, 05 May 2019, 10:13 Sursă: REALITATEA.NET

Vine valul de aer polar peste România! Meteorologii anunță schimbări bruște ale vremii. De la temperaturi de vară, vom trece, peste noapte, la temperaturi chiar și cu 10 grade mai mici!

Într-o intervenție la Realitatea TV, meteorologul Elena Cordoneanu a declarat că vremea nu se va schimba radical, dar răcirea va fi accentuată.

"Răcirea accentuată va fi marți. Până marți, vor mai scădea temperaturile un pic, dar marți se petrece coborârea de 10 grade. Dacă, până marți, valorle termice încă mai trec de 20 de grade, în mare parte din țară, spre 24 de grade în SE, marți avem maxime sub 20 de grade, în toată țara, între 7 și 16, 17 grade, pe litoral. În Capitală, vom atinge 13 grade', a spus Elena Cordoneanu.

Miercuri, sistemul noros o să iasă din țară. "Dar chiar și cu soare, tot rece o să fie. Intrăm pe procesul de creștere care va continua joi, vineri, sâmbătă, duminică, și vom ajunge la date normale", a mai spus Elena Cordoneanu.

Instabilitatea atmosferică, însă, va fi accentuată. Ploile vor cuprinde treptat toată țara. Vom avea descărcări electrice, vânt cu modificări ce pot lua aspect de vijelie, dar și fenomene de instabilitate accentuată. 


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL