Alegeri locale 2020 Vezi rezultatele parțiale

Val de AER POLAR peste România. Prognoza meteo a fost revizuită. Cum va fi vremea până pe 1 aprilie

Friday, 08 March 2019, 08:01 Sursă: REALITATEA.NET

"Luni nu se vor mai depăși 17 grade Celsius în nicio regiune iar jumătatea de nord, temperaturile vor fi cuprinse doar între 7 și 11 grade. Sunt temperaturi ceva mai apropiate de normalul acestei perioade. De asemenea, vor fi și reprize de precipitații", a declarat meteorologul ANM Meda Andrei.

"În București, dacă astăzi vor fi 22-23 de grade, luni vor fi 14-15 grade, aproape 10 grade, dar acest lucru se va întâmpla pe parcursul a trei zile. Scăderea va fi ușoară și, chiar și așa, valorile de temparetură vor rămâne încă peste ceea ce ar trebui să avem, în mod normal la acastă dată. Aș putea spune că, în mai multe zone din țară, astăzi o să fie cea mai caldă zi de până acum", a msi spus meteorologul.

Schimbări spectaculoase: cum va fi vremea până pe 1 aprilie

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo valabilă în intervalul 4 martie - 1 aprilie 2019. Află, din materialul următor, cum va fi vremea în fiecare regiune a țării.

Săptămâna 04.03.2019 – 11.03.2019

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice acestui interval la nivelul întregii țări, abatere termică pozitivă ce va fi mai pronunțată în nord-estul și nord-vestul teritoriului.

Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile extracarpatice și la munte.

Săptămâna 11.03.2019 – 18.03.2019

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele specifice acestei perioade la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile estice și sud-estice.

Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi excedentare la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile din vestul și sud-vestul teritoriului.

Săptămâna 18.03.2019 – 25.03.2019

Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice acestui interval, în cea mai mare parte a teritoriului.

Regimul pluviometric estimat pentru această săptămână va fi deficitar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile sud-vestice.

Săptămâna 25.03.2019 – 01.04.2019

Temperaturile medii ale aerului vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României.

Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi deficitare în regiunile vestice și în general apropiate de cele normale pentru această săptămână, în rest.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL