Coronavirus - România: 54009 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Moment emoționat în fața casei Adrianei, fetița ucisă de olandez

Monday, 23 September 2019, 18:36 Sursă: REALITATEA.NET

Elevii au venit cu flori și lumânări. Cei mici au venit însoțiți de profesorii lor.

Cetățeanul olandez bănuit că ar fi omorât copila s-a aruncat în fața unui camion și a murit, potrivit șefului Poliției Române.

Acesta fusese pus sub învinuire, în această după amiază, pentru lipsire de libertate, agresiune sexuală și omor.

Tot luni au apărut și imagini publicate de realitatea de dambovita.net care vă pot afecta emoțional, în care fetița este pe bancheta din față a maşinii suspectului.

Olandezul bănuit de uciderea fetiței de 11 ani din Dâmbovița s-a sinucis. Surse

Olandezul bănuit de comiterea crimei de la Gura Șuții este acuzat de omor calificat, agresiune sexuală și lipsire de libertate prin răpire. Oficialii olandezi din țara noastră îşi exprimă regretul, anunţând că autorităţile din ambele ţări sunt în contact direct pe acest subiect. Parchetul General a preluat cazul.

Parchetul General a preluat ancheta privind răpirea și uciderea Andreei Feraru, fetița de 11 ani din Dâmbovița, care a fost găsită moarte, ieri, la trei zile după dispariție. Ancheta a fost preluată în urmă cu puțin timp de Parchetul General, după ce cetățeanul olandez a fost pus oficial sub acuzare pentru omor și sechestrare.

Anchetatorii din România vor emite actele necesare pentru solicitarea unui mandat de arestare european pe numele olandezului. Surse judiciare au dezvăluit că suspectul se află în acest moment în Olanda și că urmează ca anchetatorii români să ceară un mandat european de arestare pe numele său, informează Realitatea de Dambovita. 

Olandezul a fost pus oficial sub învinuire. Acesta este acuzat de omor și agresiune sexuală, informează Realitatea TV.

Olandezul bănuit de uciderea fetiței de 11 ani, acuzat oficial. Parchetul General a preluat cazul!

Apar date noi în cazul cutremurător din Dâmboviţa, al fetiţei răpite și ucise. Potrivit unor surse, cetățeanul olandez bănuit că a omorât copila este suspectat de pedofilie în țara sa. Acesta a venit în București miercuri, unde a închiriat un apartament, iar sâmbătă a plecat din țară. În imaginile publicate de realitateadedambovita.net se vede cum fetița a fost în mașina suspectului, pe bancheta din față, într-o poziție atipică. Ca și cum ar fi fost legată la mâini sau i s-ar fi spus să se ascundă. Anchetatorii încearcă acum să confirme existența ADN-ului copilei în mașina închiriată de olandez.

În aceste momente, legiștii fac autopsia trupului fetiței de 11 ani ucise în timp ce se întorcea de la școală. Anchetatorii încearcă să confirme existența ADN-ului copilei în mașina închiriată de cetățeanul olandez.

Olandezul suspect în cazul uciderii elevei de 11 ani din Gura Șuții a fost surprins cu o mașină de teren plimbându-se prin localitate. Victima sa afla pe bancheta din față a mașinii, transmite Realitatea de Dambovita.

Dovezile acestea îl incriminează pe cetățeanul olandez, despre care autoritățile române au toate informațiile. Surse judiciare au dezvăluit că suspectul se află în acest moment în Olanda și că urmează ca anchetatorii români să ceară un mandat european de arestare pe numele său.

Psihologul criminalist Liviu Chesnoiu susține că dacă suspectul din Olanda este pedofil, autoritățile din România ar fi trebuit să fie alertate cu privire la intrarea acestuia în țară.

Un psiholog criminalist aruncă bomba: "Olandezul e suspectat de pedofilie la el în țară!"

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL