Coronavirus - România: 229040 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Un psiholog criminalist aruncă bomba: "Olandezul e suspectat de pedofilie la el în țară!"

Monday, 23 September 2019, 11:04 Sursă: REALITATEA.NET

Psihologul criminalist Liviu Chesnoiu analizează situația fetiței de 11 ani din Dâmbovița, care a fost găsită moartă după ce a dispărut la 100 de metri de casă. Chesnoiu susține că dacă suspectul din Olanda  este pedofil, autoritățile din România ar fi trebuit să fie alertate cu privire la intrarea acestuia în țară.

"Este un individ bolnav. Pedofilia este o boala, un comportament sexual deviant, este un individ care a venit aici în Româia la vânătoare. Și olandezul nostru vânător este bine mersi în țara lui. Până o să îl aducem noi de acolo, o să mai dureze.

Achetatorii au constatat că s-a tot învârtit prin câteva localități și căuta zone izolate, sate, după instinctul lui de criminal a stat lângă o școală,

Acești indivizi ar trebui să fie cunoscuți, să se dea alarma când intră în țară. În țările civilizate oamenii sunt înștiițați, aveți un pedofil în cartier. Nu poți să lași asemenea oameni să intre în țară și să intre liberi.

Trebuia dat în consemn să nu părăsească țara, acum nu știu cum vom reuși să îl aducem înapoi. Sper ca Interpol și Europol să își facă datoria",  a declarat Liviu Chesnoiu.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL