Adaugă în cafea o lingură de zeamă de lămâie. Trucul care te va scăpa de kilogramele în plus

Thursday, 23 March 2017, 14:06, Sursă: REALITATEA.NET

Cafeaua este secretul siluetei perfecte. Cred că ştim cu toţii că această băutură atât de iubită accelerează metabolismul şi automat arderea grăsimilor. Pe de altă parte, ştim că lămâia este aliatul perfect atunci când dorim să scăpăm de kilogramele nedorite.

Adaugă părerea ta

Dar dacă le-am combina? Am obţine, bineînţeles, o băutură miraculoasă care ne-ar aduce fără efort la greutatea dorită. Nu trebuie decât să preparăm o cafea la ibric, fără zahăr, în care să adăugăm o lingură de zeamă de lămâie. Şi să facem din această băutură un obicei de dimineaţă. Nutriţioniştii spun că rezultatele nu vor întârzia să apară, anunţă observator.tv.

Odată ingerată, cafeina transmite semnale sistemului nervos pe care îl îndeamnă să distrugă depozitele de grăsime și să accelereze metabolismul. Este important însă să consumăm o cafea cât mai natural, fără zahăr sau alte ingrediente necunoscute.

Lămâia este un adevărat tonic digestiv, pentru că ajută la descompunerea nutrienților și reglează metabolismul. De asemenea, purifică și alcalinizează sângele, reglează concentrația de zahăr din sânge și stimulează secreția sucurilor gastrice.