Acuzații grave. Elev de clasa a 6-a, bătut cu sălbăticie de profesorul de geografie

Wednesday, 20 November 2019, 10:07 Sursă: Realitatea.net

Un caz revoltătotor a ieșit la suprafață la Liceul Teoretic „George Moroianu”, din municipiul Săcele. Un profesor de geografie este acuzat că și-a lovit elevul de clasa a 6-a până ce acesta din urmă a făcut pe el. 

Adaugă părerea ta

Elev bătut într-o școală din Săcele, județul Brașov. Copilul bătut susține că scandalul a început după ce a mototolit o hârtie şi a aruncat-o într-un câine care pătrunsese în curtea şcolii. 

Profesorul spune că elevul ar fi lovit câinele cu piciorul, conform RealitateadeBrasov.net. „L-a luat la bătaie pe copil, după care copilul a făcut pe el. Nu mi se pare normal, adică să baţi un copil în aşa hal încât să-şi facă nevoile pe el, nu e chiar în regulă. Noi ne-am adresat Poliţiei, Direcţiei pentru Protecţia Copilului şi am fost la medicul legist”, a spus Gheorghe Munteanu-Galiu, tatăl copilului bătut, potrivit bzb.ro.

Tatăl copilului spune acum că pe cel mic îl doare capul şi are coșmaruri. Bărbatul se gândeşte să depună plângere la poliție. De cealaltă parte, directorul școlii spune că va fi convocată o comisie de anchetă, pentru a afla și varianta profesorului. 

Mama băiatului bătut a oferit explicații legate de incident în direct la Realitatea Plus: "Copilul nu a lovit câinele, a aruncat doar cu o hârtie mototolită spre câine, în pauză. Atunci profesorul a venit spre el și i-a tras trei palme pe același obraz. Profesorul l-a întrebat pe băiat "Ce ești tu, animal sau câine?"

Potrivit mamei băiatului, profesorul de geografie l-a mai lovit și anul trecut pe băiat, însă atunci i-a dat o singură palmă, iar familia copilului a trecut cu vederea incidentul.

"Am auzit că i-a mai bătut și pe alți copii. Domnului profesor i se pare că este normal să meargă să pălmuiască pe toți copiii. Eu l-am luat, joi, pe copil de la școală și am fost direct la poliție și la Medicina legală", a declarat mama băiatului.

Comentarii Existente
2019-11-20 12:34:34
plugariu

Elevul este vinovat, a cautat-o cu lumanarea !! Extraordinar, au ajuns profesorii sa fie timorati de pretentiile cacaciosilor de elevi...

2019-11-20 14:10:52
Nu exista explicatie pentru care sa bati pe oricine !!!

Orice agresiune impotriva unei femei, batrin sau copil trebuie pedepsita cu INCHISOARE pe loc. Nu poti bate un copil pentru ca nu ai inteligenta de a ii explica ce e bine sau cee rau ... ?

Alte articole din: SOCIAL