Coronavirus - România: 465982 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Actori din România, în ipostaze NUD. Expoziţia inedită prin care pot deveni "şi mai cunoscuţi"

Monday, 09 June 2014, 18:03 Sursă: Mediafax

"Sunt nuduri şi seminuduri de actori. Sunt actori care vor să fie văzuţi şi altundeva decât pe scenă, sunt oamenii mişto pe care îi întâlnesc eu în teatrele din ţară şi ne relaxăm împreună de la două la şase, între repetiţii. Mergeam în păduri, pe Insula Mare a Brăilei şi ne fotografiam, mergeam pe malul Oltului", a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, Radu Afrim.

Fotografiile sunt, în marea lor majoritate, alb şi negru şi prezintă "o altă latură a actorilor". "N-are legătură cu spectacolele. Este foarte uşor să fotografiezi actori. Ei au, evident, o lume a lor. Sunt actori cunoscuţi, pe care eu vreau să-i fac şi mai cunoscuţi", a mai spus Radu Afrim.

Potrivit acestuia, "este caraghios" să spui că nu se mai nasc actori buni în România. "Tot aud că nu se mai nasc actori buni în ţară. Asta este caraghios. Sunt actori excepţionali în ţara asta, freelanceri, în teatre. Dacă nu ar fi ei, eu cred că nu aş mai face demult această meserie", a precizat Radu Afrim.

Fotografiile sunt expuse la parterul Sălii Thalia din municipiul Sibiu şi pot fi văzute, zilnic, până la închiderea celei de-a XXI-a ediţii a FITS.

FITS prezintă, până în 15 iunie, 381 de evenimente la care participă 2.500 de artişti din 72 de ţări.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL