Accident spectaculos în Argeș: a ajuns cu TIR-ul direct în curtea Poliţiei, după ce a ratat curba!

tir accident arges
tir accident arges

Un cetăţean turc a provocat, în această dimineaţă, un accident pe DN 7. Şoferul a ratat curba şi a ajuns cu TIR-ul chiar în curtea Poliţiei. Mastodontul s-a oprit în uşa Secţiei de Poliţie Rurală Drăganu.  În sediu se aflau mai mulţi oameni ai legii care instrumentau un caz, relatează realitateadearges.net.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Ploi şi vijelii de Paşte. Vremea se schimbă radical, anunţ de la ANM

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Adriana Iliescu își obligă fiica să țină post în Săptămâna Mare! „Paştele nu înseamnă cadouri de la iepuraş!”

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Ilinca Simion, prima imagine cu băiețelul ei. George Simion și soția lui radiază de fericire: „Dragostea noastră…”/ FOTO

Articol partener

PUTEREA.RO

Fost ministru al Agriculturii: Peste 90% dintre fermierii români nu sunt performanți  

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Zece reguli esențiale pentru o drumeție în siguranță pe munte

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

Zece reguli esențiale pentru o drumeție în siguranță pe munte

Actual

Traficantul de migranți care a înjunghiat 2 polițiști de frontieră, prins după 12 ore de căutări. Bărbatul va fi audiat/ Captură video
Traficantul de migranți care a înjunghiat 2 polițiști de frontieră, prins după 12 ore de căutări. Bărbatul a fost dus direct la audieri
După 12 ore de căutări, a fost prins afganul care a înjunghiat doi polițiști de frontieră, aflați în misiune. Afganul care era rănit la mână de focurile de arme a fost încolțit într-o curte și atunci s-a văzut nevoit să se predea. Totul s-a întâmplat, după ce bărbatul, alături de alți doi traficanți, și un român, șofer de taxi, încercau să scoată ilegal din țară un grup de migranți. 

Mai mulți magistrați care îşi doreau să ajungă șefi în instanțe au picat testul psihologic! S-a cerut expertizare psihiatrică
Mai mulți magistrați care îşi doreau să ajungă șefi în instanțe au picat testul psihologic! S-a cerut expertizare psihiatrică
Situație fără precedent în sistemul judiciar din România! Mai mulți magistrați care își doreau să ajungă șefi de instanțe, au picat testul psihologic. Mai mult, în anumite cazuri s-a cerut și expertiza psihiatrică, asta după ce au fost numeroase incidente în cadrul instanțelor. 

O macara a căzut peste o mașină, în Sectorul 4! Momente de panică în Capitală/ Captură foto
O macara a căzut peste o mașină, în Sectorul 4! Momente de panică în Capitală
Au fost clipe pe panică, în sectorul patru al Capitalei, după ce o macara a căzut peste o mașină parcată lângă o benzinărie. 

Gemeni sechestrați de tatăl violent: intervenție în forță a mascaților, în Sectorul 5 / Foto: Inquam Photos
Gemeni sechestrați de tatăl violent, după ce le-a agresat mama: intervenție în forță a mascaților, în Sectorul 5
Caz șocant în Capitală. Doi gemeni de 4 luni au fost salvați de mascați în ultima clipă după ce tatăl lor le-a agresat mama și apoi s-a baricadat cu ei într-un apartament din sectorul 5. 

Social

Transalpina/ Arhivă foto
Stațiunea din județul Gorj, ocolită de turiști, în minivacanța de 1 Mai. Administratorii de pensiuni sunt extrem de revoltați: care este motivul
Minivacanța de 1 Mai și de Paște a adus o surpriză neplăcută administratorilor de pensiuni și cabane de la Rânca. Contrar așteptărilor, numărul turiștilor care au ales să-si petreacă sărbătorile în această stațiune a fost sub 10%. Patronii proprietăților de cazare sunt îngrijorați și spun că de vină pentru această situție este starea proastă a drumurilor din zonă, dar și faptul că Transalpina, cea mai înaltă și impresionantă șosea din România nu a fost deschisă circulației. 

Bărbat, prins în timp ce încerca să fure cafea și ciocolată dintr-un supermarket din Maramureș/ Captură video Baia Mare TV
Bărbat, prins în timp ce încerca să fure cafea și ciocolată dintr-un supermarket din Maramureș. Angajații l-au imobilizat până la venirea poliției
Scandal într-un magazin din județul Maramureș! Un bărbat a fost prins în timp ce încerca să fure două pachete de cafea și câteva tablete de ciocolată. Individul s-a luptat minute bune cu angajații magazinului, până când au sosit polițiștii. 

Cireșele de import, mai scumpe decât mielul de Paște! Cu cât se vinde kilogramul în piețe: pensionarii sunt revoltați/ Captură foto
Cireșele de import, mai scumpe decât mielul de Paște! Cu cât se vinde kilogramul în piețe: pensionarii sunt revoltați
Primele cireșe de import au început să apară în piețele din toată țara, însă, prețul cu care se vând țin clienții departe. Într-o piață din Ploiești, un kilogram de cirește costă 75 de lei, aproape cât două kilograme de carne. Oamenii spun că din lipsa banilor nici măcar nu visează să se atingă de aceste fructe. 

Un șofer a încercat să traverseze râul Bistrița  cu mașina! Situație uluitoare în Bistrița-Năsăud / Captură video
Un șofer a încercat să traverseze râul Bistrița cu mașina! Situație uluitoare
Situație uluitoare în Bistrița-Năsăud. Un șofer a încercat să traverseze cu mașina râul Bistrița, dar a rămas împotmolit. Pompierii care au intervenit la fața locului, au crezut inițial că e vorba despre un accident. 

Local

Un cuplu de români a trăit spaima vieții! Un șarpe și-a făcut culcuș în dormitorul lor
Un cuplu de români a trăit spaima vieții! Un șarpe și-a făcut culcuș în dormitorul lor
O familie din comuna Eșelnița, județul Mehedinți, a trăit clipe de coșmar seara trecută atunci când a avut parte de o întâmplare neașteptată în propria locuință. Descoperirea unui șarpe în dormitor a declanșat panică și necesitatea unei intervenții imediate. Oamenii legii au fost alertați și au intervenit rapid pentru a gestiona situația.

Camionetă în flăcări în mijlocul șoselei. Imagini șocante
Camionetă în flăcări în mijlocul șoselei, în apropiere de stația GPL. Imagini șocante
Este alertă lângă o stație GPL din Constanța, acolo unde o camionetă a fost cuprinsă de flăcări puternice. Incendiul a izbucnit pe șoseaua Mangaliei, o zonă intens circulată de mașini și pietoni. 

Sonia a avut parte de o moarte cumplită la doar 19 ani. Tânăra a pierdut controlul volanului și a intrat pe constrasens
Sonia a avut parte de o moarte cumplită la doar 19 ani. Tânăra a pierdut controlul volanului și a intrat pe constrasens
O tragedie cutremurătoare a avut loc pe DN6, în zona localității Ciochiuța din județul Mehedinți, unde o tânără șoferiță în vârstă de doar 19 ani și-a pierdut viața într-un accident rutier deosebit de grav. Conform informațiilor preliminare, impactul s-a produs între autoturismul condus de tânăra șoferiță și un autotren, la scurt timp după coborârea de pe podul din Ciochiuța.

Alertă de pestă porcină înainte de Paște. 11.500 de animale, sacrificate
Alertă de pestă porcină înainte de Paște. 11.500 de animale, sacrificate
O alertă de pestă porcină a fost declanșată în județul Olt, după ce au fost confirmate primele cazuri ale bolii în localitatea Negreni, parte a orașului Scornicești. Proprietarii unei ferme au observat cu îngrijorare că animalele lor mor și au alertat imediat autoritățile.

Ultimele stiri

George Simion, lider AUR/ Arhivă foto
AUR rămâne fără unul din primii 10 candidați la europarlamentare: cine va fi retras de pe listă - SURSE
Un nou scandal stă să izbucnească în AUR. Potrivit surselor noastre, după plecările masive, un europarlamentar important va fi retras de pe listă. Mai mult, partidul riscă să i se invalideze listele de candidați, pentru că nu au fost semnate fe liderii de filiale. 

Război în Ucraina, ziua 799 / Foto: Profi Media
Război în Ucraina, ziua 799. SUA acuză Rusia că a folosit un agent chimic în Ucraina - LIVE TEXT
Statele Unite acuză Rusia că a folosit un agent chimic, cloropicrina, împotriva forţelor ucrainene, încălcând Convenţia privind Interzicerea Armelor Chimice (CIAC), potrivit unui comunicat al Departamentului de Stat dat publicităţii miercuri. Ucraina se află în ziua 799 a războiului.

Tradiții și obiceiuri pentru Joia Mare. De ce nu e bine să consumi oțet astăzi
Tradiții și obiceiuri pentru Joia Mare. De ce nu e bine să consumi oțet astăzi
Joia Mare, denumită și Joia Patimilor, este o zi solemnă în calendarul creștin, marcată de tradiții și obiceiuri specifice. În această zi, credincioșii se pregătesc spiritual pentru evenimentele tragice care vor urma în Săptămâna Patimilor, iar în paralel, se respectă și anumite practici tradiționale, precum evitarea consumului de oțet.

Aeroport/ Profimedia
Iubești să călătorești? Trucul simplu care te poate ajuta să găsești oferte mai bune la zborurile LAST MINUTE! Ce trebuie să faci
Există câteva trucuri pe care trebuie să le știm, dacă ne dorim să obținem un preț cât mai bun la zborurile last-minute. Putem scăpa de cozi, ori chiar să închiriem o mașină la destinație!



Vezi emisiunile Realitatea Plus