Coronavirus - România: 222559 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Accident groaznic în Hunedoara - Un copil de doar un an de zile a murit în brațele bunicii sale

Sunday, 20 September 2020, 18:33 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Istratie Dan

Copilul se afla pe scaunul din faţă al maşinii, în braţele bunicii sale, el suferind un traumatism cranian grav, unul la nivelul gâtului şi altul la piept, potrivit medicilor de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă.

Vinovat de producerea accidentului este un bărbat de 47 de ani, din municipiul Hunedoara, care nu a adaptat viteza într-o curbă la dreapta, a pătruns pe contrasens şi a tamponat frontal autoturismul condus din sens opus de un bărbat în vârstă de 27 de ani, din comuna Topliţa.

"În urma accidentului a rezultat decesul unui minor în vârstă de un an, care se afla în braţele bunicii sale, de 44 de ani, pe scaunul din dreapta faţă, şi rănirea uşoară a unei femei de 45 de ani, din Hunedoara, pasageră în autoturismul care a produs evenimentul rutier. În cauză a fost întocmit dosar penal", a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara.

În urma impactului, copilul a suferit mai multe traumatisme şi a fost preluat, iniţial, de o altă maşină, după care a fost predat unui echipaj de la Ambulanţă.

"Colegii mei au preluat copilul în stare de inconştienţă şi au început manevrele de resuscitare în drum spre UPU Hunedoara. Manevrele au continuat şi la UPU, dar, din păcate, fără succes", a precizat purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara, dr. Călin Dumitrescu.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL