Coronavirus - România: 54009 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Accident cumplit în Timiş. Un autovehicul Volkswagen Passat a intrat într-o cisternă

Friday, 24 January 2014, 22:30 Sursă: Mediafax

Potrivit poliţiştilor de la faţa locului, şoferul autoturismului Volkswagen Passat nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul volanului din cauza carosabilului umed şi a intrat în plin într-o cisternă care circula regulamentar pe sensul opus, pe drumul ce leagă Timişoara de Buziaş, în apropierea localităţii Moşniţa Nouă.

Șoferul autoturismului Volkswagen Passat, un bărbat de 68 de ani, soţia acestuia, în vârstă de 60 de ani, şi o pasageră de 30 de ani au fost transportaţi cu ambulanţele la Spitalul Judeţean din Timişoara, având răni minore, ei aflându-se, potrivit medicilor, în afara oricărui pericol.

Șoferul cisternei nu a fost rănit în urma accidentului. Cabina cisternei a ajuns într-un şanţ de la marginea drumului, iar restul vehiculului a rămas pe carosabil, în urma impactului. La momentul accidentului, cisterna nu transporta combustibil. Cu toate acestea, la faţa locului, pe lângă echipajele de poliţie şi ambulanţă, au fost chemaţi şi pompierii pentru a preveni orice incendiu.

În urma accidentului, drumul dintre Timişoara şi Buziaş a fost blocat mai bine de o oră. Pe numele şoferului autoturismului Volkswagen Passat poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL