Coronavirus - România: 20290 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

ACCIDENT APUSENI. COPILOTUL RUPE TĂCEREA. Dezvăluiri CUTREMURĂTOARE despre moartea lui Adrian Iovan

Monday, 29 September 2014, 20:24 Sursă: REALITATEA.NET

''Am avut ambele picioare rupte, nu puteam să mă ridic. Am petrecut foarte mult timp în spital, familia mi-a fost alături în tot timpul acela'', a povestit Răzvan pentru Kanal D, scrie click.ro.

Deşi a început să se recupereze după accidentul groaznic prin care a trecut, Răzvan îşi aminteşte şi acum clipele după momentul prăbuşirii: ''Această cursă o mai efectuasem şi în cadrul altor misiuni, şi pot să zic că au fost o multitudine de evenimente care au condus la nefericitul eveniment. Noi ne-am îndeplinit sarcinile, eu cred că am făcut tot posibilul ca să reducem victimele. Din punctul meu de vedere am făcut binişor ceea ce am reuşit să fac. Cauza accidentului a fost givraj, s-a depus gheaţă pe suprafaţa avionului şi a motoarelor. Când m-am trezit, era o linişte mortuară acolo. Am încercat să mă ridic în picioare şi atunci mi-am dat seama că am picioarele rupte. M-am deplasat la un metru, doi şi am vrut să sun la directorul nostru general să alerteze tot sistemul. Apoi l-am sunat pe tatăl meu care este coleg de muncă cu mine şi i-am spus să alerteze el. Clipele au trecut foarte, foarte greu. Am avut noroc cu acei oameni care au reuşit să ne găsească şi să ne ajute'', a dezvăluit copilotul, la Teo Show.

'Adrian Iovan mi-a fost şi instructor, îmi pare rău că nu mai are posibilitatea să mă mai înveţe. Ultimele lui cuvinte au fost ''Răzvan, asta e, murim''. El a avut o moarte dureroasă, în chinuri'', a continuat Răzvan.

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL