Coronavirus - România: 700898 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

A vrut să se îmbogăţească, aşa că a mers la vrăjitoare. I-a spus să facă ceva cumplit! Şi a făcut-o!

Tuesday, 16 February 2016, 13:50 Sursă: REALITATEA.NET

O femeie de o frumuseţe răpitoare, de 20 de ani, din Tanzania, a fost victima unui ritual terifiant practicat chiar de iubitul său! Acesta, un om de afaceri la început de drum, a îngropat-o de vie sperând că, astfel, se va îmbogăţi peste noapte.

Timp de 8 luni, femeia a stat sub pământ şi a îndurat chinuri de neimaginat!

Poliţiştii au salvat-o după ce au primit un apel din partea vecinilor afaceristului care au anunţat dispariţia tinerei. Mai mult, aceştia au susţinut că bărbatul a îngropat pe cineva în curte. Şi aşa a fost! Bărbatul s-a folosit de un placaj şi de o bancă pentru a camufla tunelul care ducea la groapa în care băgase femeia.

Imediat după ce a fost salvată, poliţiştii l-au arestat pe tânărul căruia banii i-au luat minţile.

Acesta a mărturisit că cea care l-a sfătuit să urmeze acest ritual era o vrăjitoare pe care o cunoscuse recent. Femeia i-a cerut să îngroape fiinţa pe care-o iubeşte cel mai mult. Aceasta trebuia să fie hrănită o dată la şapte zile, timp în care el trebuia să citească o incantaţie la capul ei. I s-a spus că era singura modalitate pentru a se îmbogăţi rapid.

În mod miraculos, tânăra a supravieţuit chinurilor la care a fost supusă şi, în prezent, încearcă să se recupereze după trauma suferită. Aceasta a povestit salvatorilor că era hrănită de două ori pe săptămână. Era aproape moartă când au găsit-o... La investigaţii, medicii au descoperit că muşchii de pe spate s-au strâns pe o parte, din cauza poziţiei în care a fost forţată să stea. De altfel, aceştia au spus că va avea nevoie de o lungă perioadă de timp pentru a se reface psihic.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL