Coronavirus - România: 111550 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

A trecut pragul unui salon cu renume, dar rezultatul a ŞOCAT-O! Ce i-a făcut hairstylist-ul

Sunday, 30 April 2017, 16:02 Sursă: REALITATEA.NET

Tânăra a mers la salon după ce cineva i-a făcut o recomandare și cum a vrut să fie sigură că are parte de ceea ce își dorește, aceasta și-a făcut o programare.

Ceea ce a urmat însă pare desprins dintr-un scenariu de filme de groază. Tânăra le-a arătat celor de acolo cum ar vrea să fie tunsă și coafată, iar cei de la salon i-au promis că așa o să și iasă. Totul a fost însă un fiasco de nedescris.

”M-a pus naiba să mă duc la acest salon și m-am ales cu un DEZASTRU. Respectabilul domn Lucian Coman împreună cu echipa lui de profesioniști (Arnold și Alexandra), s au ocupat și au avut grijă ca părul meu să arate în acest hal. Până în momentul în care am ajuns în fața oglinzii pentru fi uscat și „coafat” părul, domnii menționați, susțineau în continuare că părul o sa iasă un gri mai închis și că este puțin deteriorat la vârfuri. În realitate se poate vedea ce a ieșit”, mai explică aceasta, potrivit libertatea.ro

Pentru că nu vrea să lase lucrurile așa, Ștefana a mers și a depus o plângere la Oficiul pentru Protecția Consumatorului.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL