Coronavirus - România: 18429 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

A renunțat la jobul serios pentru a se face femeie de serviciu, iar acum e bogată

Tuesday, 10 September 2019, 16:35 Sursă: REALITATEA.NET

Tânăra a decis să lucreze ca femeie de serviciu, dar nu una obișnuită, ci doar pentru clienții pretențioși. Mai precis, ea îi taxează pe clienți în funcție de cât de dezbrăcată îi cer să presteze în locuința lor.

Cu o diplomă în managementul evenimentelor, Victoriaavea în plan să își dezvolte propria afacere în domeniu, dar înainte să înceapă să recruteze, a testat piața pe propria piele.

Acum are o "armată" de 15 angajați - inclusiv trei bărbați - care fac curățenie doar în lenjerie intimă sau în costumul lui Adam sau al Evei.

Tarifele practicate variază între între 55 și 75 de lire sterline pe oră pentru serviciul lor, în funcție de nivelul de nuditate cerut de client.

„Nu voiam să-mi pun personalul în nicio situație pe care nu o trăisem eu personal", a explicat Victoria Murphy strategia aleasă. „Nu suntem un serviciu de escortă. Ceea ce oferim este ceva distractiv și la limita flirtului".

Potrivit femeii de afaceri, cel mai important criteriu când angajează pe cineva este să aibă experiență profesională de curățare.

Un alt aspect este personalitatea, astfel încât să poată face față unei conversații noncoformiste cu clientul.

"Am crezut că vom avea drept clienți doar oameni de afaceri de patruzeci-cincezi de ani, dar, de fapt, clienții sunt mult mai diversi", a spus ea. "Au fost unii la 30 de ani și alții de 80. Mulți dintre ei trăiesc singuri și mulți dintre domnii mai în vârstă sunt destul de singuratici, de aceea este important că experiența de făcut curat să fie distractivă".

Sursa

 
 
 
View this post on Instagram

Hope you’re all having a BOOTYFUL Thursday

 
 
 
View this post on Instagram

Wishing you all a booty-ful week x

A post shared by Glimmer (@getglimmer_) onJun 24, 2019 at 11:29am PDT


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL