A murit după ce a fost externată din maternitate

Thursday, 16 January 2020, 14:38 Sursă: realitatea.net

Autor: Realitatea.NET

O femeie în vârstă de 28 de ani din Ariceștii Rahtivani, însărcinată în nouă luni, a murit miercuri, 15 ianuarie, la doar câteva ore după ce a fost externată de la Maternitatea Ploiești, unde fusese internată pentru un ultim control înainte de naștere.

Conform IPJ Prahova, ”ieri, 15 ianuarie a.c., în jurul orelor 21:40 am fost sesizați de către dispeceratul Ambulanței Prahova cu privire la faptul că, în localitatea Ariceștii Rahtivani este o persoană decedată, scrie Realitatea de Prahova.

La fața locului s-a deplasat o echipă de cercetare, ocazie cu care s-a constatat că o tânără în vârstă de 28 de ani, care prezenta urme vizibile de sarcină, a fost declarată decedată de echipajul Serviciului de Ambulanță Prahova.

Trupul neînsuflețit al persoanei a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Ploiești în vederea efectuării necropsiei.

În cauză a fost deschis un dosar penal în care, în acest moment, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.”

Vom reveni cu amănunte

Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-16 18:38:16
Ce sa ceri unor ingalati !!!

Femeia sa dus cu motiv dar “somitatile” non-medicale au trimis-o acasa ...

2020-01-17 09:23:23
cristina

Eu sunt medic de familie la Cluj. Am avut nenumarate cazuri de lauze externate bolnave, unele cu febra de 40, dupa ce au fost convinse sa nasca prin cezariana pt ca asa le e mai comod ginecologilor, ca sa-si bata altii capul cu ele.... Mai mult, sunt dezinformate in cel mai pervers stil: "Lasa doamna ca daca va agravati va interneaza la Infectioase fara nici o problema!" Nimeni nu le spune ca la Infectiose le interneaza, dar FARA COPIL !!! Copil de 7 zile care ramane cu un tata neexperimenat(daca acesta exista), tata care nu prezinta lactatie si alte cunostinte. Iar pe cand lauza iese din spital, lactatia s-a dus, dupa o febra a laptelui cu alte complicatii uneori chirurgicale, serviciul tatalui s-a dus, uneori si copilul s-a dus ... Ulterior probleme, mamele singure au termen scurt de inmatriculare a copiilor, primariile nu tin cont de niciun motiv de boala si neputinta de deplasaree, lipsa banilor, depresiea postpartum, rezulta neintelegeri, divorturi, uneori crime, copilul consid

Alte articole din: SOCIAL